[Foto’s] Belangrijke zege De Treffers op JVC Cuijk

De Treffers heeft zondagmiddag een knappe overwinning behaald. In Cuijk wonnen de Groesbekers de streekderby tegen JVC: 0-1.


De 0-1 in de maak… Foto en rechten: Jan Peters.

In een aantrekkelijke eerste helft kwamen de gasten na een kwartier spelen op voorsprong. Het was De Treffers-topscorer Santiago Macedo die trefzeker was. Voor de Mexicaan was het alweer het 17e doelpunt van het seizoen. De Treffers hield de voorsprong tot aan de rust vast.

In het tweede bedrijf ging JVC op zoek naar de gelijkmaker. De ploeg uit Cuijk was aanvankelijk ook de bovenliggende partij, maar kon dit niet in doelpunten uitdrukken. Gaandeweg de tweede helft ging het spel op en neer. JVC Cuijk eindigde het duel met 10 man, want Djimmie van Putten kreeg in blessuretijd zijn tweede gele kaart van het duel. De wedstrijd bleef tot aan de laatste minuut spannend, maar doelpunten vielen er niet meer.

De Treffers blijft ondanks de winst op de vijfde plek staan, maar de achterstand op de top 3 is na zondag kleiner geworden. Naast JVC – De Treffers stond er zondag nog een ander duel tussen twee ploegen in de top 5 op het programma: UNA – FC Lienden. Die wedstrijd eindigde in een gelijkspel. FC Lienden is nu koploper met 30 punten uit 14 duels. De Treffers heeft 24 punten.


Foto’s met dank aan Jan Peters!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 november, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 42 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Cuijk

Jvc overklaste in de 1e helft meerdere malen. Treffers krijgt 1 kans en meteen een goal.. Dat is een kwaliteit. Tweede helft tegen de paal, helaas. Treffers deed alleen maar aan verdedigen en het arbitrale trio was om te huilen (zacht uitgedrukt). Maar proficiat aan de Treffers en veel succes verder in het seizoen !

Twan

Cuijk je bent geen Cuijk doet als of Cuijk was beter Cuijk je bent gewoon een groesbeker die voor Cuijk is (de boel een beetje opnaaien) kijk eerst naar de jeugd opleiding die gaat lopen die het niet eens is met het vul zelf maar in …

Peter

De Treffers doet Achilles’29 na!

Als je wint bij de koploper heb je een knappe prestatie geleverd,en dat is wat de Treffers gedaan heeft.

Cuijk

Ik ben een geboren en getogen kuukse, maarja dat wordt niet gelooft… Mij zul je hier nooit meer zien. Gegroet en het beste

maus

Als dit alles is wat Ton C de Treffers heeft te bieden. JVC was veel en veel beter alleen gingen de kansen er niet in. Tijd rekken en irritante overtredingen maken dat was wat Treffers deed in de tweede helft. Met steun van een onthutsend zwakke scheidsrechter.

Van dichtbij

Goede overwinning met passie en strijd. JVC viel mij tegen. Zeer onsportief met de trainer voorop. Maar dat is geen nieuws voor ons…

Piet

Dat is inderdaad geen nieuws. Ons Ericje was weer kaarten aan het naaien. De boel op een verkeerde manier aan het opjutten. Maar pakte verkeerd uit. Van Putten ging mee in zijn gek gedrag en pakte rood. JVC was fysiek sterker, maar na eerste half uur geen kans meer gehad. Had laatste kwartier ook zo maar 0-3 kunnen zijn. JVC gaat geen kampioen worden. Una en Lienden zijn klasse beter.

maus

Piet en Van dichtbij hebben kennelijk op teletekst gekeken.

Rene

Wat een ieretant mannetje die Meijers vanmiddag. De hele wetstrijd liggen te zeiken zeg op alles behalve op zich zelf. En zijn eigen ploeg zelf uit de wedstrijd gehaald . Treffers hard gewerkt en de punten mee naar groesbeek genomen. Maar Meijers kan morgen avond weer juichen voor achellis met die van derks . Zoals thuis tegen Helmond .

Zeg ik niet

jvc viel mij ook tegen vandaag, Meijers zit met zijn grote waterhoofd al met zijn gedachtes bij Achilles !

Peter

Wat een frustraties zitten er achter die reacties!

half jaar gelden

Nog geen half jaar geleden was Eric Meijers hier op dit forum de gedroomde kandidaat om trainer te worden bij de treffers, en dan nu nu zo reageren… respectloos.

De nachtboswachter

Belangrijke wedstrijd gewonnen en dat zit.

achilles29

zo zijn ze bij de treffers. daarom kent men daar geen warmte binnen de club. ps: heeft eric nu wel een hand gekregen van het bestuur van de treffer.is hij nu niet uitgemaakt voor van alles of nog wat. ja ook dat is de treffers. en dan hier over onsportief praten. ons hier altijd afkraken ,enz enz .de meest zelf ingenomen en meest arrogante club die er is. en nu worden ze zeker weer kampioen.

Hans

Rare lui sommige (nep)supporters van Treffers. Met pure mazzel thuis nog net gelijk spelen tegen een degradatiekandidaat, wel winnen uit bij de kampioenskandidaat en dan over Eric Meijers beginnen te zeiken ipv blij te zijn dat je gewonnen hebt.
Jullie dragen je cluppie niet best uit naar buiten toe op deze manier maar dat gebeurd al heel lang zo. Zolang Treffers zelf niet ingrijpt (wat ze wel al eens hebben gedaan in het verleden en terecht) wordt het nooit wat met de PR en doet het er alleen maar afbreuk aan. Dat is nou het verschil!

Hans

@piet
Als het over kansen gaat die JVC volgens jou niet meer heeft gehad na het eerste half uur dan moet je eens jullie schrijver op de site aanspreken om te vragen hoe hij die wedstrijd dan heeft bekeken? Jullie verschillen (en anderen ook) behoorlijk van mening en ook dat is raar. Het lijkt er een beetje op dat jij het behoorlijk “zwart-wit” ziet.

Treffersfan

Onverdiend gewonnen? Ja, misschien. Maar wat kan ons dat nou schelen. En dat JVC, met Eric Meijers, die irritante rechtsback (Carmelia) en een opgefokte invaller voorop, dan wat geïrriteerd zijn, is ook prima. Dat hoort er een beetje bij. Gelukkig bleven wij bij de les en hebben we als een echt team gespeeld waarbij niemand heeft gefaald en onze keeper geweldig was. Klasse jongens!!!

Piet
@achilles29, als je onze club niet van binnenuit kent heb er dan ook geen mening over. Vrijdagavond op de vrijwilligersavond kon je zien dat deze club wel degelijk heel veel warmte en sfeer met zich mee draagt. Eric was weer ouderwets Eric. En die rare rode elftalleider naast zich wilde iedereen aanvliegen. De druiven waren blijkbaar zuur in Cuijk. En mensen van de Heikant; probeer je jeugdafdeling maar snel op orde te krijgen, want de jeugdsrcretaris op Zuid kan de overschrijvingen al bijna niet meer aan. Ook dat is die ‘geweldige’ club van de Heikant. Erg veel onrust in alle… Lees meer »
Joste

Goed gesproken Piet.
Ze denken bij achilles dat ze alles kunnen.
Ook met het gemeenschapsgeld.
Haha, echt lachwekkend daar.
En idd gaat er veel lopen bij dat clubje.
alleen naar de jupilerleague voor de centen om de oude kraam op te kunnen knappen.
Moet niet gekker worden.
Veel plezier vandaag.

wpDiscuz