FC Volendam verslaat Achilles ’29

Achilles ’29 heeft de goede resultaten van de afgelopen weken geen vervolg kunnen geven. De Groesbekers verloren maandag in eigen huis met 2-4 van FC Volendam.

logo Achilles'29 (transparant)

Al na drie minuten keek de thuisploeg door een doelpunt van Henk Veerman tegen een achterstand aan. Erik Schouten verdubbelde na 12 minuten de Volendamse voorsprong, na een fout in de Achilles ’29-defensie. Toen treffers van Raymond Fafiani en Ludcinio Marengo er voor zorgde dat FC Volendam na 20 minuten al op een 0-4 voorsprong stond, leek het slecht spelende Achilles ’29 af te stevenen op een monsternederlaag.

De schade bleef uiteindelijk beperkt, mede doordat de Groesbekers beter gingen spelen. Mehmet Dingil zorgde na 43 minuten spelen voor een 1-4 ruststand. Diezelfde Dingil kreeg even daarvoor al een goede scoringskans, maar toen was FC Volendam-sluitpost Theo Zwarthoed alert.

De tweede helft was in eerste instantie niet best en Achilles ’29 kwam na 70 minuten zelfs terug tot 2-4: Freek Thoone scoorde uit een corner. Vijf minuten voor tijd zag FC Volendam-speler Kevin Wattamaleo zijn tweede gele kaart van het duel. De middenvelder stond net 10 minuten in het veld. De tien van FC Volendam werden in de slotfase nog onder druk gezet en zagen dat de lat en Zwarthoed een mogelijke verrassing konden voorkomen.

Achilles ’29 staat vooralsnog 17e in de Jupiler League. Meer is nu nog niet bekend, omdat de overige wedstrijden om 20:00 uur zijn begonnen.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 december, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

Ja je kunt niet alles winnen.

Lulpiep

Zondag met een 5-0 geklopt worden door de topclub van de eerste divisie…

Lulpiep

Lang leve de “eitjes” hard of zacht gekookt..

Nog niet tegen 10 kunnen winnen, geen wonder dat er geen toeschouwers waren

Andy

In 20 minuten de hele wedstrijd weggeven. Zeer knullig verdedigen! Daarna een uur het betere van het spel, maar niet meer weten om te buigen. Als je zondag zo begint, dan vrees ik een nog hogere verliespartij.

Henk

Voor zo’n wedstrijd van zondag hoeft je niemand op te peppen bij zo’n wedstrijd ben je als voetballer vanzelf scherp

Gelukkig heeft Achilles weer een keer verloren, valt er tenminste weer wat te zeiken.

De nachtboswachter

Jos het zijn altijd de zelfde.

Nu hoor je randje 16 ook niet, doet ook graag de boel opnaaien.

wpDiscuz