[Foto’s] Winst De Treffers op Hercules

De Treffers heeft zondagmiddag in eigen huis drie punten gepakt. De Groesbekers waren te sterk voor Hercules: 3-0. Zij profiteerden daarmee optimaal van het puntverlies van ploegen in de top.


De Treffers won zondag met 3-0 van Hercules. Foto en rechten: Jan Peters.

De thuisploeg sloeg vlak voor rust toe. Door doelpunten van Santiago Macedo en Coen Maertzdorf stond het 2-0 bij rust. Robin Janssen maakte er na een klein uur spelen 3-0 van. De roodzwarten gingen nog op zoek naar meer, maar aan de stand veranderde niets.

Enkele ploegen die boven De Treffers staan gingen zondagmiddag onderuit en dat was gunstig voor de mannen van trainer Ton Caanen. JVC verloor de topper tegen FC Lienden (4-2) en ook UNA stond met lege handen. Er is nu een klein gaatje tussen koploper FC Lienden en de nummer 2; JVC Cuijk. Het verschil tussen de nummers twee en vijf (De Treffers) is na zondag nog maar twee punten.


Foto’s met dank aan Jan Peters!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 december, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 30 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

Gefeliciteerd en drink er maar een paar op.Morgen wel uitlopen en trainen.

Henk van de zus van Thé van Klaas

DE TROTS VAN GROESBEEK !!!

Ria Patella

Die mooie voetbalclubs krijgt Berg en Dal er allemaal gratis bij.

De nachtboswachter

Ja die Janssen houdt de boel gelukkig nog scherp.goede middenvelder vast houden.

fotograaf

jan peters heeft wel erg z’n best gedaan om geen publiek op de foto’s te krijgen.

piet

zuurpiet moet je naar spanje lopen, op 2 foto’s staat geen publiek. en ja het was niet zo druk als anders, zaten in de goffert te genieten.

Hans

Dat was inderdaad een betere keus, de Goffert! Goeie sfeer in een vol stadion en ondanks verlies is het kwalitatief een heel stuk aantrekkelijker dan op Zuid piet dus ik denk dat je gelijk hebt.

joste

Als je voor NEC gaat kijken is het kwalitatief zeker n betere keuze maar als ik dan moest kiezen voor achilles zou ik zeggen “nee laat maar”.

De nachtboswachter

Fotograaf hij kan beter golf spelen.

Pietertje

Ach Hans, wat is er voor jou zo bijzonder aan een vol stadion? Jullie hebben 2-wekelijks ca 1700 man publiek, dus dan staat het toch ook vol!

Hans

Nee hoor want er kunnen er nog zo’n 2300 bij maar net als bij jullie staat het nooit zo bezet. Gemiddeld 1500 halen jullie in ieder geval niet en als het over een vol stadion gaat; die sfeer is anders dan bij ons of jullie en dus is dat heel leuk maar niet bijzonder. eigenlijk is het best lekker om te merken dat het wel prettig is om te wennen aan die stadions en wie weet gaan jullie dat ook ooit meemaken joh!

Piet

Hans je bijdrage hier wekken nog meer erfenis als die van de nachtboswachter. Weet je ongeveer welk niveau je momenteel haalt. Te triest voor woorden!! Ga iets nuttigs doen met je leven!!

Pietertje

Alle groesbeekse clubs samen gemiddeld 1500? Ja daar heb je gelijk in, schat ik ook wel zo’n beetje 🙂

Hans

Ach piet toch, eerst zelf onnodig weer een steek naar Achilles uitdelen en dan de schuld bij een ander zoeken als daarop gereageerd wordt! Als het dan over niveau gaat?
en Pietertje; fijn dat je het met jezelf eens bent.

De nachtboswachter

Piet als of jij het alleen goed hebt.als het over voetbal gaat Hans heeft gelijk.

Piet

Misschien ben ik wel een andere Piet Hansie Hansie.

Treffersfan

Gelukkig reageert Hans alleen op z’n eigen cluppie. Maar voor wie het is ontgaan, wij hebben met 3-0 gewonnen en onze vrienden van de Heikant hebben met 6-2 verloren. In voetbal tellen het aantal (doel)punten, niet het aantal toeschouwers. En die hebben wij net wat meer.

realist

@treffersfan.
nee…. Milsbeek, heeft met 5-1 gewonnen.

Topklasse

Beetje flauw Treffersfan… Is namelijk een iets ander niveau

En ik verheug me meer op de wedstrijd Achilles – VVV dan op HBS – De Treffers
En dat ondanks dat de kans groot is dat Achilles verliest en De Treffers wint… Telt voor mij ook de amusementswaarde van wedstrijden en die is bij Achilles vele malen hoger

Topklasse jij praat over niveau van achilles dat is echt niet meer als bij treffers. Soms af en toe nog minder zelfs.

wpDiscuz