Drukbezochte diplomauitreiking Keepersschool Beek

De najaarstrainingen van de Keepersschool in Beek-Ubbergen zitten er weer op.

Diplomauitreiking_Keepersschool_Beek-DGB

30 deelnemers uit de wijde omgeving (Beek, Millingen, Ooij, Groesbeek, Lent, Ewijk, Afferden(LB), Lith, Elst, Nieuw Bergen(LB), Molenhoek, Nijmegen en Overloon) kregen hun diploma. Veel familie van de keepers waren gekomen om te zien hoe ze de diploma’s in ontvangst mochten nemen. Gevolg was een gezellig volle kantine van voetbalclub BVC ’12 waar de trainingen van de Keepersschool plaats vinden.

Voor keepers tussen de 6 en 18 jaar die zich willen ontwikkelen in het keepersvak is het nu mogelijk om zich via de site www.keepersscholen.nl aan te melden voor de voorjaarscursus 2015. Op het einde van de cursus krijg je net als de huidige deelnemers zo’n mooi diploma en belangrijker nog, je zal een nog betere keeper zijn dan dat je nu al bent.

Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met schoolhouder Roy Verstege 024-3483199/06-10063097 [email protected].

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 december, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Drukbezochte diplomauitreiking Keepersschool Beek

Reageren is niet toegestaan.