Achilles ’29 in eigen huis te sterk voor VVV

Achilles ’29 heeft zaterdag de wedstrijd tegen VVV gewonnen. In Groesbeek werd het 3-0 voor de witzwarten.

De doelpunten vielen allemaal na rust. In de eerste helft was Achilles ’29 de betere, maar treffers leverde dit nog niet op. Leon ter Wielen, de doelman van de witzwarten, moest wel een enkele keer ingrijpen om Limburgs gevaar in de kiem te smoren.

Vlak na rust moest Ter Wielen wederom alert zijn om een tegentreffer te voorkomen: VVV-speler Vito van Crooij kreeg namelijk een opgelegde kans om de openingstreffer aan te tekenen en ook Melvin Platje had het vizier niet op scherp.

Achilles ’29 had daarna aan slechts 12 minuten speeltijd genoeg om de wedstrijd te beslissen. Freek Thoone schoot de bal na 58 minuten in de touwen en topscorer Thijs Hendriks was vijf minuten later goed voor de 2-0. Kürsad Sürmeli schroefde na 70 minuten de score met een afstandsschot op naar 3-0. Dit was tevens de eindstand.

De wedstrijd stond eigenlijk voor vrijdagavond op het programma, maar door de weersomstandigheden in Groesbeek is de wedstrijd verzet naar de zaterdagmiddag. Achilles ’29 staat na de overwinning op VVV op de 16e plaats met 17 punten uit 18 duels. RKC Waalwijk staat laatste; de ploeg uit Waalwijk heeft slechts 9 punten.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 december, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 14 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Inwoner Berg en Dal

Top!

De Kuier.

Mooie overwinning. Klasse en proficiat.

Antoon

Knap gedaan proficiat ,

Buisje

Heb t toch gezegd jongens ! Echt; we maken stappen !
Komt allen kijken !

Peter

Te gek, beter dit dan een potje tegen Una!

De nachtboswachter

Gefeliciteerd ze kunnen het wel als ze willen….Winnen.

Mooi Proficiat 🙂

stil aan de overkant

Wat kan stilte toch mooi zijn…..

Antoon

Zullen eerst even afwachten natuurlijk tot van middag 16.15

stil aan de overkant

Hoezo?…..voorspelbaar……?

down under

Maar jullie blijven toch de lelijkste voetbalclub
van de jupiler competitie stelletje amateurs
is niks en word nooit niks

Toontje

Het eerste van Achilles is gewoon goed bezig. Ben heel benieuwd hoe ver ze dit seizoen komen. Ziet er goed uit. Goede Groesbeek-promotie. Reacties als die van Down Under zijn gewoon zielig. Gun elkaar succes en als het dan komt gewoon genieten. Toontje, 41 jaar lid van De Treffers.

Lookkoek

Mooie reactie Toontje. Iemand als “down under” en personen die alleen maar reageren na een nederlaag van Achilles zijn het niet waard om je druk over te maken. Succes vanmiddag.

adder onder gras

en de poen bijna op en dan een ketting op de poort

wpDiscuz