Doelpuntloos gelijkspel tussen HBS en De Treffers

De Treffers heeft zondagmiddag in de uitwedstrijd tegen HBS één punt gepakt. Het duel eindigde in een doelpuntloos gelijkspel.

detreffers

In het eerste bedrijf waren de kansen vooral voor HBS en De Treffers zette daar weinig tegenover. De uitploeg begon wel feller aan de tweede helft en werd direct na rust via een vrije trap nog gevaarlijk. Het bleek een tijdelijke opleving want hierna kreeg HBS wederom de betere kansen. De thuisploeg verzuimde echter om de drie punten te pakken.

De Treffers staat vooralsnog vijfde, maar ziet het gat met koploper FC Lienden groter worden. Het was zondag de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 december, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 27 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Eitje

Het was ook slecht weer

middelmaat

Met z’n allen helemaal met die fraaie supportersbus naar Den Haag. In de kou en wind naar een matige wedstrijd moeten kijken. Met heel veel geluk één puntje mee terug brengen. Gelukkig was het druk langs het veld, natuurlijk door de vele treffers supporters. Fijne middag gehad?

henk

in ieder geval niet verloren. En wat gunnen we elkaar weer veel, ja A29 heeft gisteren gewonnen en ze blijven in de Jpl, en ja Treffers blijft een middenmoter. Ik had het ook liever anders gezien, maar het is ff niet anders. Nog 1 seizoen topklasse en dan op naar de Heikant, dan zijn we toch allemaal weer even ver.

Eitje

Dat klopt Henk tegen jong achilles29 mogen jullie dan voetballen op het kunstgras

henk

we zullen zien, de meeste dromen zijn bedrog laten we maar zeggen.

Peter

Eerst maar eens even bij de eerste 7 eindigen!

Bikkeltje

Wat zijn het op de heikant toch een stelletje flapdrollen……

andy

Ja, maar voorlopig lachen we op de heikant nog steeds het hardst. Volgend jaar spelen we gewoon nog een jaar hoger dan zuid en hebben we een aardige voorsprong op clubs die een jaar later in de 2de divisie gaan spelen. Jullie moeten nog maar zien of je de stap volgend jaar kunt maken.

De nachtboswachter

Zo een punt beter iets als niets.

En het jaar erop ook nog! 🙂

Eitje

Trainer van de treffers heeft nu al bekend gemaakt dat er maar 7 spelers mogen blijven voor volgend jaar busje komt zo

Peter

Ja, dan wordt de bus leger.

henk
Wat triest zijn sommige opmerkingen. Ik krijg bijna spijt dat we destijds ze (a29) 1 puntje hebben gegeven om er in te blijven. Als wij dat van zuid niet hadden gedaan waren ze nu gewoon een 2 klasser of nog lager geweest. Nu kunnen ze idd. naar beneden kijken maar dat het nu allemaal zo top gaat in die JPL kunnen we toch ook niet zeggen. Ze hebben gewonnen en dan is het allemaal wij zijn dit en wij dat, maar eind van het seizoen staan jullie gewoon onderin. Voorlopig staat er op het moment geen een Groesbeekse club op… Lees meer »
Lulpiep

wat een gelul…

joste

Maar niemand weet meer dat ze voor t geld naar de jpl gedaan zijn om die oude kraam daar op te kunnen knappen. Denk daar nog maar eens aan a29 supporters. Nou ja supporters. En dan durven zeggen dat er ook nog veel publiek komt kijken. Pff, laat me niet lachen.

Topklasse
De Treffers keurig als 5e de winterstop in… In punten en positie niet slecht, maar hoop dit seizoen het echte treffersvoetbal weer te gaan zien! Zou je nu gewoon aan moeten werken… Treffers is beter dan de de onderste en net niet goed genoeg voor de titelstrijd… En Achilles doet het nu toch gewoon goed! En of die keuze nou gemaakt is om het geld of niet, ze kregen de kans op sportieve gronden. De KNVB heeft Achilles niet gekozen op basis van een ranking mbt financiele situatie. Het is afgedwongen met het kampioenschap! En natuurlijk wordt Achilles d’r wijzer… Lees meer »

He joste achilles supporters of zijn het ja knikkers.

randje-16

mafkezen van plurijn bemoei je met eigen arrogante kloteclub

voetbalkenner

Wat een opgekropte frustratie, ga hulp zoeken!
Het is maar voetbal.

Ik begrijp niet dat de redactie van de groesbeek hier nog verslagen ven 2 clubs die elkaar het licht niet in de ogen gunt plaatst. Elke week gaat het nergens anders meer over dan elkaar onderuit proberen te halen,ik denk niet dat deze site daar toentertijd voor is opgestart. Laat ze elkaar publiekelijk op straat voor alles en nog wat uitmaken en niet op een anonieme manier zoals nu gebeurd Deze site kan wel voor positievere doeleinden gebruikt worden dan voor die onzin die je nu elke week voorbij ziet komen. En inderdaad het is maar voetbal Gelukkig begint nu… Lees meer »
wpDiscuz