Drietal langer bij De Treffers

De Treffers heeft voor volgend seizoen het drietal Robin Janssen, Joris Janssen en Jos Peltzer vastgelegd.

detreffers

Voor middenvelder Robin Janssen wordt het zijn achtste seizoen op sportpark Zuid. Joris Janssen en Peltzer kwamen vorig seizoen naar Groesbeek. Eerst genoemde speler is een verdediger afkomstig uit de jeugdopleiding van Oss/NEC en Peltzer kwam over van Jong RKC Waalwijk.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 december, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 14 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Kees

Goed nieuws!

Treffersfan

Prima spelers!

Goed bezig .

Peter

En onze Mexicaan?

randje-16

goeie spelers voor de hoofdklasse.

Treffersfan

@Randje, Dit zijn gewoon prima spelers. Robin had ook naar De Heikant kunnen gaan. Die trekken al jaren aan hem. Hij heeft voor ons gekozen omdat de toekomst, zowel sportief als financieel(!!!), er bij De Treffers wel goed uitziet. En met het oog op de 2e divisie zal er ook aanzienlijk worden geinvesteerd. Daar ga je nog van opkijken.

Topklasse

Santiago wil naastbestaande voetbal en sluit Achilles niet uit!
Zou mooi zijn, kunnen we hem blijven volgen!

Peter

Natuurlijk gaat zo’n speler naar een betere club met betere voetballers. Komt dan beter uit de verf.

Peter

En het wordt nog drukker op de Heikant

randje-16

Robin mocht niet van zijn vader, was zelf heel graag gekomen. Santiago heeft al gesproken met Achilles , maar eric meijers vind hem niet goed genoeg

Peter

Dan houdt het op

Hans

Dat trekken aan Robin Janssen was al veel langer een afgesloten hoofdstuk. Toen Achilles in de Topklasse speelde was daar sprake van. Hij bezit niet de kwaliteiten die nodig zijn om bij Achilles een basisplaats af te dwingen. Bij de Treffers komt hij veel beter tot z’n recht.
Datzelfde geldt voor die Santiago en ik geloof echt niet dat Achilles met hem gesproken heeft laat staan dat Meijers daar z’n mening over heeft (moeten) (ge)geven.
Opkijken van investeringen zal niemand doen Treffersman want dat zal een must zijn als Treffers hogerop wil! Men zal eerder opkijken waar die investeringen vandaan gaan komen!

Peter

Zo is het maar net Hans, anders mist de treffers de slag!

Pietertje

Sorry, maar ik zou niet weten wat Janssen bij Achilles te zoeken heeft! Denk dat hij blij mag zijn op dit niveau te mogen acteren. Ook Santi hoor je niks meer van als hij hogerop gaat let maar op! Ik zou überhaupt geen speler kunnen noemen die dat niveau aan zou kunnen. Respect voor een scout die door het spel van de jongens heen zou kunnen prikken en ons een niveau hoger zouden verbazen. Geloof er helemaal niks van.

wpDiscuz