[Foto’s] Achilles ’29 speelt gelijk

Achilles ’29 heeft in de laatste wedstrijd voor de winterstop gelijkgespeeld. Het duel tegen Almere City eindigde in een 0-0 gelijkspel.


Almere City – Achilles ’29 eindigde zaterdagavond in 0-0. Foto en rechten: Damen Videoregistratie Groesbeek.

De gasten kregen in de eerste helft geen grote mogelijkheden, Almere City was gevaarlijker maar sluitpost Leon ter Wielen hield het Groesbeekse doel schoon. De tweede helft kwam Achilles ’29 beter uit de startblokken. Inzetten van Levi Raja Boean en Freek Thoone werden onschadelijk gemaakt.

In de slotfase was het weer periodekampioen Almere City die de druk opvoerde. Het resulteerde in een bal op de lat en een bal die van de lijn gehaald moest worden. Ook de witzwarten uit Groesbeek probeerden in de laatste minuten nog iets te forceren, maar de stand bleef ongewijzigd.

Achilles ’29 staat nu 15e op de ranglijst. De Groesbekers hebben in 19 wedstrijden 18 punten behaald. Trainer Francois Gesthuizen is tevreden over de resultaten van Achilles ’29 tot nu toe. “Trots op mijn ploeg! Punt bij Almere! Beloning een fantastische 15e plek op de ranglijst! Zit nog rek in! ff lekker nagenieten in vakantie!!”, waren zijn woorden op Twitter.


Foto’s met dank aan Damen Videoregistratie Groesbeek!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 december, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 19 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Antoon

Proficiat , knappe prestatie , gaat het dan toch nog goedkomen Op de heikant

Proficiat :)Mooi prestatie voor de winterstop.

willy

geweldig mannen nu even rust,en dan naar de winterstop er weer met vertrouwen tegen aan.

Peter

Als de resultaten goed zijn, wordt het commentaar minder.

De nachtboswachter

Eerste seizoenshelft mooi afgesloten.ga er maar eens aan staan.Prettige feestdagen en een gezond 2015.

henk

onzin opmerkingen, ze willen toch voetballen in de jpl, dan hoef je toch niet telkens een veer in de kont te steken als ze 1 puntje of een keer winnen. Ze doen nu voor het 2de seizoen mee, dus niet lullen en gewoon voetballen.

achilles29

klasse mannen. knap wat onze club doet.

randje-16

henk hou je stomme trefferskop

Peter

Henk je bent jaloers dat jouw club nog (lang) niet zover is. Jouw club is afwachtend en neemt geen enkel initatief. Achilles is vooruitstrevend en steekt zijn nek uit. Dat is het verschil. De uitkomst van de ledenvergadering wordt nergens medegedeeld.

henk
ja ik ben Treffers fan, en nee ik ben totaal niet jaloers op A29. Ik waardeer het enorm dat ze de stap hebben gemaakt en zich verder aan het ontwikkelen zijn in de JPL, maar om nu elke week als ze een punt of winnen ze de hemel in te prijzen vind ik overdreven. Het zijn semiprofs op amateur basis er lopen er een paar bij die misschien een A29 hart hebben maar de meeste voetballen om de knikkers en voor ik daarop wordt afgerekend die lopen bij elke club rond dus ook op zuid. Elke ploeg op elk niveau… Lees meer »
De Kuier.

Henk; geej kunt nie zinge. Alleen mar knoi- je.

henk

Wim, dan hedde geej mien nog nooit hurre zingen en ok al eens ien de kantine ( clubhuus ) van achilles.

Groesbeker
ben het wel met Henk eens, de hosanna stemming is erg hoog na een gelijkspel of een winstpartijtje. Zo ook na de winst op Jong Ajax, echter vier dagen later werd kansloos van Fortuna Sittard verloren, wat schiet je er dan mee op? Nu ook een doelpuntloos gelijkspel, maar wel een bal op de lat en een poging van de doellijn gehaald. Leuk een puntje uit Almere maar om daarvoor telkens de slingers op te hangen is ver overdreven. Ik vind het ook mooi dat ze nu 15e staan i.p.v. de laatste plaats maar om dan weer te roepen dat… Lees meer »
tweety

Dat snappen die gasten toch niet en vooral dat randje-16

Lookkoek

Wat snappen die gasten niet, dat Achilles als enige amateurclub in de Jupiler League speelt en met bijna allemaal spelers zonder betaald voetbalervaring? Achilles doet niet zielig maar is er wel trots op dat er vooruitgang wordt geboekt individueel en als team. Als je louter uit kinnesinne loopt te janken hier kun je misschien beter alleen reageren op artikelen van je eigen club.

randje-16

tweety hou je stomme trefferskop

tweety

Ik ben voor een andere club gestoorde mafkees.

randje-16

toch je kop houden. { kwal }

De nachtboswachter

Waar gaat het over dat Achilles gelijk speelt neem aan dat we geen Kleuters zijn.

wpDiscuz