De Treffers haalt aanvaller Meeuwsen

De Treffers heeft de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen al binnen: de 28-jarige Wesley Meeuwsen. Dit heeft de Groesbeekse club donderdag laten weten.

detreffers

Het betreft een tweejarig contract. Meeuwsen speelt op dit moment bij zondagtopklasser OJC Rosmalen, de nummer 7 op de ranglijst. In het verleden kwam hij uit voor JVC Cuijk.

Meeuwsen wist dit seizoen 7 keer het net te vinden.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 december, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 25 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

Daar kun je mee thuis komen.

Peter

Helemaal niet mee thuiskomen, daar weten bij jvc alles van.
Za vaak tegen gele en rode kaarten aanlopen em mis je dus 8 wedstrijden per seizoen.

wijsneus

@Peter, waarom wilde JVC hem dan ook terug maar waren ze te laat of niet interessant genoeg? Goede zet van de TC op Zuid!

Peter

Bonkige spits, weinig balvast, geen combinatiegevoel en kaartenpakker. Is bovendien aan de leeftijd. Veel succes ermee. Laat ik het anders zeggen, ik zou liever kiezen voor Brian Boogers (jonger en meer kneedbaar), die naar achilles gaat, dan voor Wesley Meeuwsen.

Titske

Ik ben blij dat jij niet in het bestuur van De Treffers zit Peter..

adje

Dit is echt een goeie speler voor de treffers
ik had graag gezien dat hij naar achilles ging
maar ik denk dat mijn club hem te weinig te bieden heeft
niet interessant genoeg
daarom vindt ik het jammer dat hij naar de treffers
gaat
dat vind ik als echte (achilles suporter) echt minder

achilles29

adje hahahaha

Topklasse

Twee van de beste spitsen van de topklasse zondag kiezen voor Groesbeek!
De een voor Achilles en de andere voor De Treffers.
Dat is de kracht van het voetbal in Groesbeek!

Kees

Niet eens met Peter. Had Wesley graag teruggezien bij JVC. Goede spits, technisch juist heel vaardig. Terecht punt van kritiek is wel dat hij voor een spits veel kaarten pakt. En hij moet afgetraind zijn.

treffers 2

daar weet ton caanen wel raad mee.

Eitje

Treffers2 je naam klopt niet jullie hebben geen treffers2 of gaat Pieter brouwers daar voor zorgen

Omelet

@eitje
We hebben wel een zondag 2 stom kut ei

Antoon

Eerst even overal de jeugd weglokken ,dan pas genoeg tijd aan het tweede elftal besteden ,piietertje krijgt het druk ! Toch maar de pot pindakaas op tafel pietertje

Antoon
Nu ze in nood zitten moet opeens de jeugd samen gevoegd worden , en natuurlijk moet de treffers dit natuurlijk opeens doen ! Jaren geleden heeft Kees hijmans dat al een keer besproken Werd deze man voor gek verklaard ,die Kees is zo dom nog niet ,hij zag het jaren geleden al aankomen ,op zuid schijnbaar niet ze hadden toen geld genoeg het kon niet op hadden niemand nodig in die tijd ( alleen de gemeente ) clubs denk goed na ,of laat de jeugd spelers van de treffers maar bij de andere clubs gaan voetballen ,dan hebben we twee… Lees meer »
Piet

Antoon wat een dom gelul. De Treffers is de enige vereniging die qua jeugd helemaal niet in de problemen is. Meer dan 450 jeugdleden. Jij hebt het verhaal van Pieter echt niet begrepen. De rest van Groesbeek is in nood. Samenwerking is enige optie om te overleven met jeugd voor zowat alle verenigingen.

Treffersfan
Inderdaad Piet. Volgens mij zijn wij (nog) de enige club met een representatieve jeugdafdeling. En dan heb ik het niet alleen over het aantal jeugdleden, maar nog veel meer over de kwaliteit van de jeugdspelers. Voor een dorp met een club in de JL, Topklasse, Hoofdklasse en Eerste klasse, is de kwaliteit ver beneden peil. En dat komt alleen maar omdat onze talenten niet samen (kunnen/mogen) spelen. En dat De Treffers nu het voortouw neemt lijkt mij wel logisch. Dat is de club met verreweg de grootste jeugdafdeling. Het zou toch enigszins ongeloofwaardig zijn als Rood-Wit met maar 1 jeugdteam… Lees meer »
Treffersfan

En dan nog even over Wesley Meeuwsen. Van alle spitsen die ik dit seizoen op Zuid, maar ook in Cuijk en Lienden, gezien heb, is hij de beste. Compliment aan onze TC!!!

Kees

Terwijl Santiago er meer heeft gemaakt. Gaat hij weg of moet hij vrezen? Samen met Meeuwsen lijkt me niet erg logisch..

Kees je weet er niks van.

treffers2

Santiago naar Fortuna ?

wpDiscuz