Beijer van De Treffers naar Achilles ’29

Barry Beijer speelt volgend seizoen in het wit-zwarte shirt van Jupiler League-club Achilles ’29.

logo Achilles'29 (transparant)

De verdediger komt over van rivaal De Treffers, waar hij sinds het seizoen 2011/2012 speelt. Bij de roodzwarten werd Beijer vorig seizoen nog ADCO Speler van het Jaar. “De Duivenaar heeft zich dat seizoen bewezen en daarmee een vaste basisplaats afgedwongen. Deze karaktervoetballer is het hele jaar door een constante factor geweest”, zei De Treffers daarover.

Naast Beijer heeft Achilles ’29 rond de feestdagen een nieuwe aanvaller vastgelegd. UNA-topscorer Brian Boogers, dit seizoen al goed voor 10 doelpunten in 13 duels, speelt volgend seizoen ook op De Heikant in Groesbeek. In diezelfde periode verlengde Thijs Hendriks zijn contract met twee jaar.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 januari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 59 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Gruusbeek

Meteen op laten tyfen na de eitjes. Ik hoop dat Tom Caanen hem geen minuut meer laat spelen in het roodzwart van De Treffers.

Gruusbeek

Ton Caanen*

klukkluk

Als je kunt verbeteren waarom niet toch het is wel betaaldvoetbal.

stil aan de overkant

dat is …één

Hans
Tja Barry, dat is nou je lot. Gelijk worden uitgekafferd door iemand die zich gruusbeek noemt,blijkbaar treffersfan is maar niet eens de naam van de trainer correct kan schrijven. Dat zullen er nog veel meer gaan doen maar ik moet me vergissen als zij niet in de minderheid zijn ten opzichte van de anderen die het je wel gunnen en je zullen bedanken voor bewezen diensten net zoals ze je de rest van het seizoen zullen blijven toejuichen als je nog voor hun club in het veld staat. Bovendien heeft de Treffers Barry echt nog wel nodig dit seizoen, dus… Lees meer »
Gijs

Of je voetbalt in de vergetelheid of je speel JP League, dan is de leuze simpel.

De Kuier.

Barry is welkom op de Heikant.

Antoon

Iedereen wil toch op het hoogste niveau uitkomen ! Toch niets gek of raar aan, veel succes Barry ,

Karel

Elke keer als jij reageert Hans kun je het niet laten om naar Zuid te wijzen, je bent toch geen haar beter, dus lul niet zo dom.

Peter

Niet mee een Karel, Hans heeft het correct weergegeven, dat valt geen speld tussen te krijgen. Puur jaloezie.

Treffersfan

Verrassend. Zeker na zijn matige optredens dit seizoen. Waar hij vorig seizoen nog weleens ‘de kar kon trekken’ en zeker een meerwaarde voor ons was, is hij dat dit seizoen al lang niet meer. Als middenvelder is zijn handelingssnelheid gewoonweg te laag en als centrale verdediger (voorstopper) hebben we een betere: Joris Janssen. Maar ik wens hem heel veel succes op de Heikant! Het is dan wel leuk om te lezen dat wij Barry blijkbaar hard nodig hebben, terwijl diezelfde mensen hem toch jarenlang als een overschatte speler hebben bestempeld. Maar ach, dat is voetbal!

En daar valt nou geen speld tussen te krijgen treffersfan, waren precies mijn gedachten toen ik het gister hoorde. Hij is inderdaad echt van grote waarde geweest maar dit seizoen presteert hij te weinig en als je het mij vraagt was hij na de winter met of zonder transfer naar achilles sowieso wel naar de bank gegaan. Maarja succes barry, jammer van de keuze.

achilles29

en ja hoor daar gaan ze weer heen die treffers lui. wat een volk.tja eric ziet het toch weer door een verkeerde bril he “vrienden van zuid”.ps: zou eigenlijk niet weten van wie?.
welkom barry bij de jp club achilles 29.

De nachtboswachter

Nou ik kan weinig zeggen over Beijer en deel alleen de mening van KLUKKLUK.

Treffersfan

Misschien ziet Eric M. het wel goed, maar dan toch zeker niet o.b.v. die laatste wedstrijd in Cuijk. Het lijkt mij ook niet dat hij Barry Beijer wekelijks aan het werk ziet. Dan is hij als trainer van JVC druk met zijn eigen werk. Dat gaat hem dat de laatste weken ook niet zo goed af, maar dit terzijde. Het zou dan een keuze van de scouting moeten zijn. En dan weet ik ook dat de keuze voor Barry niet unaniem is geweest. Of is de scouting hier gepasseerd?

Peter

Ik denk dat met deze transfer ook veel meer supporters naar de Heikant komen, of zie ik dat verkeerd?

Treffersfan

@Peter, met alle respect maar voor spelers als Barry Beijer komen de mensen niet naar het stadion/sportpark. Bij ons niet en op de Heikant zeker ook niet.

Tjonge

Jaloerse mensen. Positieverbetering, altijd doen. Daarnaast bevind je je ook tussen normaal volk in plaats van volk dat uit de hoogte is.

Tjonge tjonge tjonge hier spreken allemaal mensen die alle wedstrijden van Barry hebben gezien. Ik wel . gewoon een middelmatige voetballer niet meer en niet minder ik ben benieuwd op de Heikant?

Patje

Heikant, ga niet zo schijnheilig doen. Gebeurt dit andersom, hoor je jullie ook. En nu maar hopen dat hij zoveel mogelijk gepasseerd wordt.
We zien julliebover 2 jaar in dezelfde competitie.

wpDiscuz