Valencia CF Voetbalkamp komt opnieuw naar De Treffers

Voor het tweede jaar in successie beleeft de jeugd van Groesbeek en omgeving de voetbalweek van hun leven.

Valencia_logo_2014-DGB

Valencia CF stuurt trainers van de jeugdopleiding naar Groesbeek. Het Valencia CF Voetbalkamp is van 10 t/m 14 augustus op het complex van de Treffers.

In Spanje staat Valencia CF bekend om de goede jeugdopleiding, geen enkele andere club leverde meer Internationals aan het Spaanse team in de afgelopen 15 jaar. Sterren als Jordi Alba, David Villa, Juan Mata en David Silva zijn klinkende voorbeelden van de succesvolle jeugdopleiding.

Valencia blij met partner De Treffers

Afgelopen zomer organiseerde Valencia CF voor het eerst het Valencia-Voetbalkamp in Groesbeek. Het werd een groot succes en Valencia besloot om in 2015 op totaal 8 locaties in Nederland een trainingsweek te organiseren. Daarbij is ook in 2015 het complex van De Treffers partner van Valencia, de Treffers behoort daarmee tot een select groepje vaste partners van Valencia.

Scouting- de 2 meest talentvolle spelers naar Valencia CF

De beloning voor de twee meest talentvolle kinderen tijdens het Valencia CF Voetbalkamp: Trainen bij Valencia CF, een wedstrijd in het Estadio Mestella bezoeken waarbij je aan de hand van de spelers het veld op mag en natuurlijk een meet & greet met de sterren.

Voetbaltraining krijgen van officiële jeugdtrainers Valencia CF

De Valencia voetbalweek is een 5-daagse trainingsweek voor jeugdspelers (j/m) van 6 t/m 14 jaar van elk niveau onder leiding van officiële Valencia CF jeugdtrainers. De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau, zodat ieder kind op zijn/haar eigen niveau kan trainen. De Valencia CF trainers worden geassisteerd door Nederlandse UEFA gecertificeerde trainers die allen een opleiding hebben genoten van Valencia CF. Het aantal deelnemers is gelimiteerd, zo is iedereen verzekerd van voldoende aandacht, ook van de Spaanse trainers.

De deelnemers ontvangen van partner Adidas een Valencia CF trainingstenue, bestaande uit: shirt – short – sokken, Valencia CF Diploma, Valencia CF Bidon, 5 dagen top training door de échte Spaanse Valencia trainers, training, structuur en discipline als op de jeugdacademy van Valencia, lunch, drinken, gezonde tussendoortjes en vers fruit.

De deelnemers bijdrage is € 190. Geïnteresseerde kinderen kunnen zich aanmelden via www.valenciavoetbalkamp.nl

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 januari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

Boeije

Ria Patella

Tsjonge jonge
Kleuters van 6 tot snotneuzen van 14.
Geen wonder dat ze met 16 al eisen gaan stellen.

Jacob

Moi ke ?????

De nachtboswachter

Ze krijgen wel een goede begeleiding en kunnen er goed van leren.

wpDiscuz