Feestelijke bridgedrive in de nieuwe gemeente

In de huidige MUG-gemeenten zijn drie bridgeverenigingen actief: BC de Groebelton in Groesbeek, EmBeCe in Milingen en BC Hoog Laag in Ubbergen.

Ter gelegenheid van de vorming van de nieuwe gemeente per 1 januari 2015 organiseren de gezamenlijke bridgeclubs op zaterdag 31 januari 2015 een kennismakingsdrive voor hun leden. Zij willen deze drive een feestelijk karakter geven om dat zij ervan overtuigd zijn dat deze nieuwe gemeente een extra impuls zal geven aan de onderlinge samenwerking tussen hun verenigingen en daarmee de belangstelling voor het bridgen.

De bridgeclubs willen daarom de samenvoeging van de drie gemeenten duidelijk markeren. Wellicht is dit een begin van een jaarlijkse traditie. Bridgen staat nog steeds volop in de belangstelling. Het is een activiteit waar het sportieve met het nuttige en het gezellige wordt verenigd. Het wordt gespeeld in (onderling) competitie verband, het is zeer goed voor het brein en bovendien heerst er in alle drie clubs een uiterst gezellige sfeer.

De kennismakingsdrive zal gehouden worden in de Mallemolen in Groesbeek en beginnen om 13.00 uur. De drive zal opgeluisterd worden met bridgesongs door het bridgekoor Harten Vrouwen van BC Hoog Laag. Dit koor trad reeds succesvol op bij eerdere clubactiviteiten. De clubs verwachten een hoge opkomst van de leden.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 januari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

Goed voor je brein op te vijzelen.

wpDiscuz