Rood Wit-speler Sarkouke naar De Treffers

De Treffers heeft zich voor komend seizoen versterkt met Rood Wit-aanvaller Hafid Sarkouke. Dit laat de club donderdag weten.

detreffers

De 22-jarige Sarkouke is op dit moment bezig aan zijn derde seizoen bij Rood Wit. De ploeg uit Groesbeek-Breedeweg promoveerde vorig seizoen naar de eerste klasse. Voordat Sarkouke naar Rood Wit kwam speelde de Gennepenaar bij Vitesse ‘08. Dit seizoen heeft de snelle rechtsbuiten al 16 doelpunten op zijn naam staan.

Voor De Treffers is het de tweede aanwinst voor het seizoen 2015/2016. De Groesbeekse topklasser legde in december een andere aanvaller vast: Wesley Meeuwsen.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 januari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 23 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Peter

Hoe kun je nou een speler bij een club uit je eigen dorp weghalen!
Schandalig wat de treffers doet

De nachtboswachter

Peter neem aan dat hij meer gaat verdienen wat zou jij doen.

Andere Peter

Nee hoor, elke speler die ambities heeft, wil hogerop. Daar is niets mis mee.

henk

volgens mij is er een speler van T naar a29 gegaan waar over de 50 reacties op kwamen. Toen al geschreven dat dit bij elke club gebeurt. de beste spelers worden bij wijze van gekaapt door de hoger spelende ploeg. Dit gebeurt op elk niveau van het voetballen. Succes met deze nieuwe speler.

Matig

niet goed genoeg voor topklasse niveau, pingelaar zonder kracht. Gaat het niet redden. Leuk voor 2e/3e klasse.

Toet
Aan Matig(e reactie) : Ik heb Sarkouke in de voorbereiding aan het werk gezien en toen viel mij al op dat er constant dreiging van hem afkomt. Bovendien is deze speler begonnen bij rood wit toen ze nog in de 3e klassen voetbalden. Tenslotte heeft nu over alle wedstrijden gezien al 16 goals achter zijn naam staan, dat is veel voor een rechtsbuiten. Zou jij mij dan uit kunnen leggen waarop jij het baseert dat hij het niet gaat redden ? Mijn inziens moet je zo’n jongen gewoon een kans geven, een jongen uit de buurt die goed heeft gepresteerd… Lees meer »
trots van Groesbeek

Welkom Hafid, welkom bij, de beste zondag amateurclub aller tijden. Na de jaren beste zondag hoofdklasse club te zijn geweest, staan we nu ook weer gewoon op de eerste plaatst van de beste zondagtopklasse aller tijden. We are back !!! missie bereikt !!!
http://nl.wikipedia.org/wiki/Topklasse_(Nederlands_amateurvoetbal)#Eeuwige_ranglijst_Topklasse_Zondag

Als ik de lijst bekijk dan heeft Achilles meer gepresteerd in 89 wedstrijden,dan de Treffers in 135 wedstrijden,dus wie de beste is zeg jij het maar trots van Groesbeek.

stil aan de overkant

@trots van Groesbeek.
Moet nu de bestuurskamer overgeschilderd worden?
Daar staat nog steeds met koeieletters “beste zondag-hoofklasseclub aller tijden” op de muur.

Hans

@trots van Groesbeek
Achilles ’29 is de eerste en tot nu toe enige club die zijn Topklassetitel weet te prolongeren.
Het is maar net wat je het belangrijkste vind.
.

henk

jammer dat de Treffers ze toen niet hebben laten degraderen. Ze waren nooit op dit niveau gekomen. En dat is niet omdat ik iets tegen Achilles 29 heb, maar puur om die opmerkingen die sommige hier altijd plaatsen en het laatste woord moet hebben.

Gunnen is heel moeilijk voor elkaar, kijk eens om je heen de wereld is niet alleen voetbal. En zeker niet wat er nu allemaal in o.a. Frankrijk gebeurt.

Aan Toet

Toet, staat er toch, te licht, te egoistisch. Die jongen is 1,55 meter hoog. Wordt fysiek volledig overklast. Ik heb hem ook een aantal keren zien spelen. Zijn doelpunten zijn niet zijn eigen verdiensten, maar die van zijn teamgenoten. Ja ik weet het, je moet ze wel maken.
Volgend seizoen praten we verder. Wordt gewoon bankzitter. Leuk voor de breedte.

henk zoek hulp.

Lars

Zijn er geen andere, betere, spelers te vinden? Komt hij om de treffers verzwakken?

Jeffrey

Waarom wordt er niet door degenen die het voor het zeggen hebben, met eigen ogen regelmatig bij de eigen jeugd geobserveerd? Wellicht loopt daar meer talent rond dan dat deze voetballer heeft.

stil aan de overkant

Och … Jeffrey. Voel je jezelf miskend?

Jeffrey

SADO, Niet iedereen is zo egoïstisch ingesteld, zoals u. Waarschijnlijk is het moeilijk voor u om te bevatten, maar er zijn ook nog mensen die nog wel oog hebben voor eigen jeugd, zonder dat zij daarbij een eigen belang hebben. Stil Aan De Overkant (SADO) wat een sadistische opmerking van u.

Laatst een artikel in De Gelderlander gelezen. De Treffers vind dat er teveel voetbalverenigingen in Groesbeek zijn en De Treffers wilt een leidende rol spelen bij een eventuele (gedwongen?) fusie van enkele vereningingen? (of bedoelen ze de opheffing van verenigingen?) Er werd met geen woord gerept over een fusie (of opheffing?) van De Treffers zelf, uiteraard niet want De Treffers lijkt zich verheven te voelen boven de rest… Het idee om andere verenigingen maar te laten fuseren, dat is natuurlijk compleet van de pot gerukt en dus hebben zij nu een nieuwe strategie bedacht: het wegkapen van spelers bij het… Lees meer »

Ik, wat ben jij een zielig figuur zeg.

Jacob

Ik ,het eeste goede wat ik hier heb op deze site heb gelezen in 2015 ! 1000 procent gelijk

wpDiscuz