[Update] Leemans naar De Treffers

De Treffers heeft zich per direct versterkt met Ken Leemans. De 32-jarige speler heeft een contract voor 1,5 jaar bij de Groesbeekse topklasser getekend.

De papieren om de Belgische verdedigende middenvelder speelgerechtigd te krijgen zijn inmiddels bij de KNVB ingediend, zo laat de club zondag weten. In het oefenduel met Alverna (3-1 winst) speelde Leemans al wel mee en wist hij direct te scoren. De oud-prof speelde in het verleden voor onder andere KV Mechelen, Roda JC, VVV-Venlo en Hansa Rostock.

Voor De Treffers is Leemans derde aanwinst in korte tijd. Eerder legden de roodzwarten Wesley Meeuwsen en Hafid Sarkouke vast. Deze twee spelers komen volgend seizoen voor het eerst in actie voor hun nieuwe club. Assistent-trainer Willie Willems tekende deze week voor nog eens 2 jaar bij.

Update 12-01-2015, 14:45 uur:
Leemans heeft het contract nog niet getekend, alleen de overschrijving is ingevuld. “De berichtgevingen omtrent Leemans zijn té voorbarig”, laat het management maandag aan DeGroesbeek.nl weten. “Naar verwachting is de overgang, mits De Treffers mee instemt in enkele contractuele aanpassingen, vrijdagmiddag definitief rond “.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 januari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 19 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Groesbeek

Aanwinst voor de ploeg. Fysiek sterk, Kopsterk en heeft een goede pass. Na de winterstop op de plek van Beijer zodat meneer Beijer de bank het komende halfjaar mag warm houden alvorens hij vertrekt richting de heikant om daar de bank warm te gaan houden. Goede zet van De Treffers!

beste zondagamateurclub aller tijden

In het kader van de aangekondigde verjonging en het inbrengen van spelers uit de eigen jeugd snap ik deze move niet. Zal beste een goede speler zijn, maar wij hebben genoeg ervaring met “uitgerangeerde profs”

Winnaars

Leemans de speler die vorige week nog een contract bij Achilles probeerde binnen te ronselen. Noodgreep om Beijer pijn te doen.

De nachtboswachter

Het lijkt wel tegen elkaar op te gaan.tussen Achilles en Treffers maar om te winnen moet er wel gevoetbald worden.

Treffersfan

Waarom zouden wij Beijer ‘pijn’ willen doe? Hij vertrekt en wij halen een (betere) vervanger. Dat lijkt mij niet meer dan logisch. En gelukkig voor ons heeft Leemans nu geen club en kan hij direct aansluiten. En met Leemans zouden wij dit seizoen nog weleens mee kunnen gaan doen om de titel. Waarom niet? Als je het programma bekijkt zie je dat we van de bovenste vier er nog drie thuis krijgen. Niets is onmogelijk.

klukkluk

Treffers fan je moet altijd blijven dromen.?????? TOCH

@Treffersfan: er zal wel een reden zijn waarom hij per direct beschikbaar is ;-).

Fred

Hoe kan zo een goede voetballer ??? Per direct beschikbaar zijn ! Ik snap er geen ene K.t van !

blaag

Wat een haat en nijd tussen treffers en achilles.
En ik zou mijn kind hier laten voetballen.
Aan me nooit niet.

Trots van Groesbeek

Man, man, man. Wat kunnen jullie hier zeuren zeg! Ben als Groesbeker gewoon blij dat de Groesbeekse clubs het zo goed doen en Groesbeek op de kaart zetten. Jullie kunnen als zogenaamde ‘rivalen’ niet met elkaar, maar al helemaal niet zonder elkaar!

Hans

Het management en de schrijver van de Treffers site hebben blijkbaar een prima huwelijk dat ze elkaar niet op de hoogte brengen van wat nou echt nieuws is en wat er gepubliceerd mag worden? Hetzelfde geldt voor de PR-afdeling als het hier verkeerd wordt bekend gemaakt.
Komt ie nou wel of was het de bekende dooie mus??

Groesbeker

misschien was het wel een “rooie” mus 🙂
maar goed, Treffers blaast weer een beetje hoog van de toren en dit nadat ze een tijdje in de luwte bleven.
Hopelijk pakken ze het goed aan en gaan ze niet weer opnieuw in de fout met het halen van ex-profs op leeftijd wie een hele riante km vergoeding krijgen maar weinig bijdragen. Die steen ligt er nog steeds, nu uitkijken dat zij zich niet opnieuw eraan stoten.
voor de rest, beste zondag-topklasser allertijden, prima dat iedereen dat zo leuk vindt maar ken je plaats!

Treffersfan

@Hans, Leemans komt en ook Dibbets van OJC en Eltink van Bennekom. Daarbij hebben Cornelis, Stronks en Maertzdorf bijgetekend. We komen er aan!!! Met dank aan onze nieuwe doortastende TC.

beste zondagamateurclub aller tijden

@Treffersfan, ik geloof persoonlijk niet in de “oudjes” wie er gehaald worden. (geef ze nu het voordeel van de twijfel) Verder ben ik zeer te spreken over de doortastendheid van onze TC !!

Treffersfan

Oud of jong? Het begint met kwaliteit. Leemans is met zijn 32 jaar inderdaad niet meer zo ‘piep’, maar zal volgend seizoen waarschijnlijk de enige dertiger zijn!

Dat klopt treffersfan, kan heel belangrijk zijn.

kees

Komst van Dibbets is wel opmerkelijk. Heeft dit seizoen nog geen minuut gespeeld voor OJC Rosmalen.

treffers2

heb vertrouwen in tc komt goed

Leemans komt zeker, zeer waardevolle speler

wpDiscuz