Viertal blijft bij De Treffers, twee nieuwe spelers

De Treffers heeft de contracten van Niels Kornelis, Frenk Keukens, Jan Willem Stronks en Coen Maertzdorf met één jaar verlengd. Dit laat de club dinsdagavond weten.

De Treffers welkom bij (HvdB)

Maertzdorf (21) kwam vorig seizoen over van De Graafschap en heeft daar de gehele jeugdopleiding doorlopen. Hij maakte in augustus 2012 zijn debuut in het betaalde voetbal. Ook Stronks is bezig aan zijn eerste seizoen op Zuid. De 22-jarige middenvelder speelde eerder voor AZSV.

Keukens (19) tekende in februari 2014 een éénjarig contract bij De Treffers. Dit contract wordt nu verlengd. Andere ploegen waren ook in zijn diensten geïnteresseerd. De rechtsback speelde vorig jaar nog bij de A1 van de Groesbeekse topklasser en werd toen al gezien als een groot talent.

Sluitpost Kornelis (24) begon als tweede doelman bij De Treffers, maar wordt door de club nu omschreven als “de onbetwiste nummer 1 onder de lat”. Ook hij plakt er nog een jaartje aan vast.

Twee aanwinsten

Naast de contractverlengingen heeft de Groesbeekse topklasser nog eens twee nieuwe aanwinsten erbij. Dit brengt het totaal op 5 (mits Leemans definitief tekent). De 21-jarige talentvolle aanvaller Jesse Dibbets komt over van OJC Rosmalen. Daarnaast maakt Bram Eltink (23) de overstap van Bennekom naar Sportpark Zuid. Deze linksbenige verdediger speelde vorig seizoen nog voor De Bataven.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, Website De Treffers

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 januari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 20 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
beste zondagamateurclub aller tijden

jongen spelers. goed nieuws.
top TC !!

Groesbekenaar

Goed nieuws voor de Treffers, weet iemand hier of er ook nog spelers uit de jeugd doorschuiven volgend seizoen? Of is het niveau van de A nog onvoldoende?

kenner.

Als Leeman niet meteen wil tekenen laat hem dan maar meteen oprotten.
Of probeert hij eerst nog ergens anders wat meer duiten weg te halen?
Graag of niet graag naar Treffers.
Wil hij niet graag dan meteen alles in laten leveren en wegjagen.
Maakt een onge-interesseerde indruk.
Loopt maar te sjokken als een man van 85 jaar.

Spelbreker
@Groesbekenaar: Wat ik zo hier en daar hoor, zijn er maar drie jeugdspelers die de stap zouden kunnen maken. Bijna zeker schuift de doelman van de A door als tweede keeper, zijn naam ben ik even kwijt. Aangezien Dennis Smit stopt aan het eind van het seizoen Als tweede een centrale middenvelder. Joost Oteman is zijn naam, de oudste van de twee broers die in de A spelen. Is vorig seizoen al een paar keer ingevallen in de competitie en deed het niet slecht vond ik. Helaas wel blessuregevoelig. En als derde een linksbenige aanvaller Carlito de Zeeuw, hij viel… Lees meer »

Heeft Leeman vanavond gespeelt tegen Germania?

klukkluk

Ja Jan Leeman heeft mee gedaan uitslag 2-3

Toon

Goede wedstrijd van Germania, De Treffers viel me zwaar tegen !

Christiaan
Ik denk, dat De Treffers zich op de transfermarkt inderdaad goed aan het roeren is en dat tot nog toe ook de juiste spelers hun contract hebben verlengd. Wat me afgelopen zaterdag en gisterenavond echter opviel in de oefenwedstrijden tegen Alverna en Germania was de geringe passie, waarmee de Treffersmannen te werk gingen (en dat geldt ook voor Leemans, die echter wel heel goed kan voetballen). Natuurlijk, het waren slechts oefenpotjes tegen op papier mindere tegenstanders, en dan ga je wellicht niet maximaal de duels in. Tegen Alverna bleek het niet fataal, maar tegen een counterploeg als Germania met snelle… Lees meer »
Willie

Als Ton Caanen dat inderdaad gezegd heeft dan snapt hij er weinig van!

Christiaan

Vrijwel letterlijk citaat en hij keek daarbij in de richting van de bank van Germania en m.n. name naar het trainersduo Piet de Kruif en Wim Benders. De heer Caanen gaf de trainers van Germania na afloop ook geen hand en beende weg naar zijn kleedkamer. De rest van de staf van De Treffers deed het zoals het hoort en zoals je van mannen als Willie Willems, Ruud Cillessen, Leo Veulings en Rob Gebbink mag verwachten.

Ga zo door Caanen!

toontje

Mooie overwinning van Germania ! De Treffers waren arrogant , zondag weer een nederlaag .

Willie

Zou Caanen er van uit gegaan zijn dat Germania als schietschijf zou fungeren in deze oefenwedstrijd, om zodoende het vertrouwen van zijn spelers op te vijzelen voor zondag as. Als hij dat inderdaad dacht dan snapt ie helemaal niets van de Groesbeekse (voetbal)verhoudingen.

Piet

Ik heb de wedstrijd gisteren gezien. Was goeie oefenwedstrijd. Begrijp niet hoe Toontje er bij komt dat Treffers arrogant was. Ging gewoon tegen elkaar op. Verder niets bijzonders gebeurt. Treffers heeft totaal wel keer of 12 gewisseld. Vond ik wel irritant. Zo kun je er ook nooit serieuze wedstrijd van maken.

Hans

@Willie
Dacht jij dan dat ie dat wel snapt?
Die zit er toch ook alleen maar omdat ie niks beters kan krijgen en voor de poen anders was ie allang weg. Dat zullen ze op Zuid toch wel snappen lijkt me?
Ton Caanen?? Who the f.ck is Ton Caanen om zo arrogant te doen?

henk

natuurlijk moeten we mee, en de beste spelers uit de hele regio wegkopen. Heel jammer dat de jeugd zo geen kans krijgt en die voor een andere club kiezen. Waarom stop je dan nog tijd en geld in je jeugdopleiding als die geen kans krijgen in de hoofdselectie.

Wie ben jij Hans?

toontje

Wie ben
jij H1 ?

Groesbeek
Caanen, trek je bruine gespenschoentjes aan, wees blij met je apenpakkie en vertrek aub zo snel mogelijk uit ons mooie voetbaldorp Groesbeek, je voegt niets toe en met die uitspraken van je maak je jezelf nog belachelijker en toon je iedereen je daadwerkelijke niveau. Als je had geweten waar je assistent vandaan komt dan had je wellicht meer respect kunnen tonen. Voor jou persoonlijk is het gewoon een lachtertje dat je van Germania verloor zonder iets af te doen aan hun prestatie, want zij zijn wel gemotiveerd het veld opgestapt en hebben een mooie winstpartij behaald. Ik gun Germania een… Lees meer »
achilles29

amen

wpDiscuz