[Foto’s] De Treffers wint in eigen huis van HFC EDO

De Treffers heeft zondag het duel tegen hekkensluiter HFC EDO gewonnen. De Groesbekers waren in hun eerste wedstrijd na de winterstop met 4-2 te sterk voor de ploeg uit Haarlem.


Een speler van HFC EDO kan de 4-2 niet voorkomen. Foto en rechten: Jan Peters.

Bij De Treffers begon de inmiddels speelgerechtigde Ken Leemans in de basis. De Belgische oud-prof is één van de nieuwe aanwinsten binnen de ploeg. Hij speelde zo’n 70 minuten in zijn eerste wedstrijd voor de mannen van Zuid.

Binnen vijf minuten waren er zondagmiddag al twee doelpunten te noteren. De Treffers kwam via Michel van Veen op voorsprong en één minuut later maakte Robin de Ridder alweer de gelijkmaker. Voor de thee vielen er nog twee treffers op sportpark Zuid in Groesbeek; de gasten namen na 22 minuten de leiding, maar op slag van rust scoorde Van Veen zijn tweede van de middag en tekende daarmee de gelijkmaker aan. EDO was tot op dat moment de gevaarlijkste ploeg.

De Treffers begon feller aan het tweede bedrijf en dat resulteerde al vrij snel in een doelpunt. Ditmaal was clubtopscorer Santiago Macedo trefzeker. De roodzwarten waren na de thee duidelijk beter en gooiden het duel een kwartier voor tijd in het slot toen Wessel van der Horst de 4-2 maakte.

Door de winst van zondag en de nederlaag van concurrent JVC Cuijk is De Treffers één plaats gestegen. De ploeg van trainer Ton Caanen heeft 31 punten en staat nu vierde. FC Lienden (39 punten) blijft de koploper in de zondagtopklasse.


Foto’s met dank aan Jan Peters!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 januari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 20 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
beste zondagamateurclub aller tijden

Matige eerste, goede tweede helft. Terechte overwinning, met Ken Leemans in de basis. Zeker een aanwinst.

De nachtboswachter

Gewoon goed gespeeld en nu proberen de 3 plaats in bezit te krijgen Succes.

Fred

Niet vergeten netjes een hand te schudden na afloop !!

Andere Peter

Voor de treffers is Leemans een bruikbare kracht.

Peter

Leemans is bruikbaar maar dit moet niet ten koste van joris. Daarnaast is er dringend behoefte aan een creatieve middenvelder!

Piet

Goede overwinning. Niets op af te dingen. Bij top 5 mee blijven doen dan kunnen er nog gekke dingen gebeuren!!

Stekkenberger

Hallo Fred dat waren ze wel vergeten na de 2-3 van dinsdag niet zo sportief van Ton Caanen

Peter

Niet te enthousiast, want in de volgende twee wedstrijden worden er geen punten gehaald!

henk

Fijn dat DE beste amateurclub allertijde de eerste wedstrijd na de winter pauze gewonnen heeft. En ook in DE kantine was het ondanks de kou buiten, lekker warm en gezellig binnen. Op naar een DE 2de periode titel

Treffersfan

Nou … het was niet al te best. Maar goed, we kunnen weer drie punten bijschrijven. Leemans is inderdaad een bruikbare speler, maar zijn meespelen mag niet ten koste gaan van Joris Janssen. Dat was onze beste speler voor de winterstop. Van Kouwen speelde weer erg matig. Een centrum met Leemans en Janssen lijkt mij dus logisch. En we moeten inderdaad creativiteit ‘inkopen’. Iedereen doet zijn stinkende best, maar ik mis de steekbal of beslissende eindpass. Werk aan de winkel voor onze TC.

Hans

@ (DE)Henk
Hoe krijg je het voor elkaar? 8 fouten in 3 zinnen?
Was het TE gezellig in DE kantine van DE treffers ondanks DE kou buiten (DE) henk?

Keesje

@Treffersfan, het was inderdaad niet al te best, maar we mogen gelukkig weer 3 punten bijschrijven. Ook deel ik je mening over Joris Janssen, daar ik Van Kouwen ook niet echt goed vond spelen. Daarnaast vind ik wel dat Van Riel een aardige pass en steekbal in zijn benen heeft, maar ook die vond ik gisteren wat tegenvallen..

Treffersfan

@Hans, Als je gaat reageren op taalfouten, heb je er een dagtaak bij. Niet doen dus. Overbodig en eigenlijk ook een beetje flauw!

Hans

Oke maar henk mag van jou wel flauw doen?
Het gaat niet om de fouten maar juist om zijn flauwe reactie op een bericht. Dacht dat dat wel duidelijk was dat ik dat bedoelde?

fluitkelje

Hans zeg dat ook tegen die gasten die reageren bij de overwinning van Achilles tegen jong PSV, met hun DE kantine,DE Jupiler League club van Groesbeek,lelijke zeikerd dat je er bent.

henk

Ja gelukkig Hans hapt toe wat ik ook wel in gedachten had.
En ja het is flauw om DE er voor te zetten, maar zoals DE JPL club is het ook DE beste amateurclub allertijden. Sorry voor mijn schrijfvouten (schrijfouten ) p.s.Hans, henk schrijf je met een hoofdletter.
Maar het gaat om het voetballen en ZE hebben het beide goed gedaan.
Groetjes DE Henk.

henk

shit, toch een f vergeten. Sorry Hansie.

Groesbeker

Hans, wat ben jij een ongelooflijke azijnpisser

Hans

haha

Topklasse

Hoe verlopen de gesprekken over de jeugd?
Is er al duidelijkheid over de kleur? De naam? Het sportpark?

wpDiscuz