Soufiane Dadda per direct naar De Treffers

De Groesbeekse zondagtopklasser De Treffers heeft zich per direct versterkt met de 24-jarige Soufiane Dadda.

detreffers

Dadda is geboren in Venlo en heeft zich via de jeugdopleiding van VVV-Venlo opgewerkt naar de eerste selectie van de Limburgse club. Na een tussenperiode bij Fortuna Sittard belandde hij in het seizoen 2012/2013 bij FC Eindhoven. Hier heeft hij twee seizoenen gespeeld.

De nieuwste aanwinst van De Treffers heeft al ervaring in het betaalde voetbal. In de Jupiler League speelde hij 50 duels, daarin scoorde hij 9 keer. Daarnaast heeft Dadda op Eredivisie-niveau gespeeld. In 15 wedstrijden kwam hij echter niet tot scoren.

Dadda is de zesde speler die naar Sportpark Zuid komt. Hij en Ken Leemans spelen dit seizoen al in het roodzwarte shirt. Wesley Meeuwsen, Jesse Dibbets, Hafid Sarkouke en Bram Eltink volgen komend seizoen. Daarnaast zijn eerder dit jaar al de contracten van Niels Kornelis, Frenk Keukens, Jan Willem Stronks en Coen Maertzdorf met één jaar verlengd.

Stefan de Jong vertrekt volgend seizoen naar OJC Rosmalen. Clubtopscorer Santiago Macedo loopt stage bij VVV-Venlo.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 januari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 22 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Kaasje

Wederom weer een talentvolle jeugdspeler erbij, die ook nog eens direct mag spelen! Goed bezig Treffers!

kenner.

Waarom Stefan de Jong niet alvast in de winterstop naar OJC Rosmalen.
Hebben we toch niks aan.

Kees

Leuke pingelaar, die in de voorbereiding nog werd afgetest bij JVC Cuijk.

Hans

Santiago zou voor een eredivisieclub of een JL club gaan die bovenin meedraait gaan en anders geen stage gaan lopen omdat een lager niveau hem niet goed genoeg was. En nu toch bij VVV stage lopen??
Dat lijkt op gebrek aan verdere interesse op een hoger niveau of wil ie persé weg bij Treffers misschien?

beste zondagamateurclub aller tijden
Op papier een aanwinst. Als het “per direct is” had hij geen contract en speelde hij blijkbaar op amateurbasis. Je ziet bij onze Groesbeekse zustervereniging wat dit soort “gelukszoekers” doet…. altijd op zoek zijn/gaan naar een club in het betaald voetbal.Ik reken er op dat hij de Treffers als een tussenfase ziet. Jammer .. hier moeten we het denk ik niet van hebben als je wil bouwen. Met Stefan de Jong is dat bouwen weer even tot stilstand gekomen. Jammer… zo’n jonge jongen en inmiddels een vaste waarde in het eerste. Waarom zou hij weg willen? En … Komt hij… Lees meer »
Andere Peter

In 50 wedstrijden maar 9 keer gescoord als aanvaller in de Jupiler league is weinig?

Fred

Zal wel in straatje van de trainer liggen . En de jeugd maar weg sturen. Tc houd het heft zelf in handen en bepaal zelf het beleid en niet wie er morgen er evt niet meer is.

Zoals ik het lees, had hij al sinds begin dit seizoen geen club meer…daar zijn vast redenen voor…..

kenner.

Dus Stefan de Jong moet onmiddellijk zijn spullen inleveren want spelers die weggaan mogen niet meer meedoen.

Fred

Ja klopt de Beijer had zondag niet eens op de bank gezeten maar op de tribune .Zo gaat het tegenwoordig

Antoon

Moet onze jeugd nu hierheen !! .???.

De nachtboswachter

Goede zet alleen jammer dat spelers die goed scoren weg gaan.

Piet
Wat een onzin wordt er toch weer geschreven. Dadda heeft na afgelopen seizoen geprobeerd via proeftrainingen onderdak te vinden bij bvo. Dit is niet gelukt en via Frits en Peter van Putten bij Treffers gekomen. Hij laat zich op trainingen en oefenwedstrijden goed zien en krijgt nu half jaar de tijd om zich te bewijzen voor contract voor volgend seizoen. Aangezien men niet breed in de buitenspelers zit en 4-3-3 het beleid is, lijkt mij dit logische keus. Beijer was al niet zo zeker van z’n plaats, heeft al wel op 5 posities gespeeld dit seizoen, nergens vast en mocht… Lees meer »

@Piet: op een waardige manier noem ik niet iemand op de tribune zetten!

Antoon

Piet je kunt goed vertellen kerel !!

treffers2

beter als jou antoon.

Fred

Ik ben treffersman maar zo ga je niet met mensen om is in het verleden ook niet geweest toen andere aan roer stonden.maar nu met de trainer en alles kunner in zijn ogen zal het wel moeten en kunnen.

Kuukenaar

Heeft in de voorbereiding met JVC meegedaan. Op zich geen slechte speler, alleen zat JVC al ruim in de buitenspelers. Benieuwd hoe hij het bij de Treffers doet.

Fred, ik begrijp je opmerking niet. Ik ben het eens met wat Piet schrijft. Stefan en Barry zullen dit jaar nog genoeg minuten maken en hun waarde nog bewijzen voor De Treffers. Met een selectie van 24 man moet de trainer nu eenmaal keuzes maken. Barry heeft ‘geluk’ gehad met de schorsingen van Joris en Robin en de blessure van Frank. Anders was hij al veel eerder op de bank terecht gekomen. Hij kon steeds hun plaatsen invullen. Nu iedereen fit is staat hij ernaast, heeft niks met zijn keuze voor Achilles te maken, hij is gewoon minder dan die… Lees meer »
Topklasse

@H3 volgens mij is de trainer duidelijk genoeg geweest over doorselecteren met het oog op volgend seizoen.
Als De Treffers hem niet meer nodig denkt te hebben en wil doorselecteren, laat hem dan direct naar Achilles vertrekken. Zonder gedoe, door de voordeur. Voor iedereen beter! Kan nog t/m zaterdag geregeld worden.

Ook erg benieuwd naar het doorselecteren bij Santi. Als hij toch blijft de rest van het seizoen… Komt hij dan ook niet meer in de plannen voor?

wpDiscuz