Achilles ’29 zet ongeslagen reeks voort

Achilles ’29 heeft vrijdagavond opnieuw een punt gepakt. De Groesbekers speelden met 0-0 gelijk tegen Fortuna Sittard en zijn daarmee al vijf wedstrijden op rij ongeslagen in de Jupiler League (2 winst, 3 gelijk, 6-1 doelsaldo).

logo Achilles'29 (transparant)

Beide ploegen waren in het begin van de wedstrijd aan elkaar gewaagd. Achilles ’29 had na een klein halfuur spelen op voorsprong kunnen komen, maar een kopbal van Tim Sanders werd door Fortuna Sittard-verdediger Sem de Wit van de lijn gehaald. Het was de grootste kans in het eerste bedrijf.

De gasten waren in het verdere verloop van de wedstrijd wat sterker en kregen via onder andere Thijs Hendriks en Tim Verhoeven wat kleine kansjes. Het spel van Fortuna Sittard was overigens niet best, hoewel de thuisploeg een schot van Joeri Schroijen maar nét naast zag gaan. Enkele minuten later schoot Schroijen over. Mogelijkheden waren er daarna nog wel voor Achilles ’29, maar deze werden niet verzilverd.

Vanwege de afwezigheid van Francois Gesthuizen (cursus bij Manchester United), nam Frans Derks vrijdagavond de honneurs waar bij de witzwarten. Het resultaat dat hij haalde zorgt ervoor dat Achilles ’29 nu 23 punten uit 22 duels heeft. De ploeg staat daarmee op de 14e plaats.

Achilles ’29 maakte na de wedstrijd bekend dat Kursad Sürmeli voor twee jaar bij heeft getekend.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 januari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 11 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Knap gedaan, mooie reeks!

De nachtboswachter

Ja onvoorstelbaar Fan zeker weten.wat zijn ze stil aan de Overkant.

Andere Peter

Telstar vrijdag moet ook kunnen

Het moet volgen mij 2 winst en 3 gelijk zijn de laatste 5 wedstrijden.
Edit redactie: Klopt inderdaad, het is nu aangepast. Dank voor de oplettendheid!

willy

jammer maar een punt,hadden meer verdiend.

Goh…rustig hier!

Waar een jaar geleden alle media het heeeel bijzonder vonden als Achilles eens een puntje haalde, wordt er nu geschreven over ‘ Achilles verspeelt punten’ als we gelijk spelen. Dat geeft aan dat er inmiddels anders tegen deze semi-amateurs in de jupilerleague wordt aangekeken. En die verandering bereiken in nog geen 1,5 jaar, dat zegt wat over deze ploeg. Knap!

stil aan de overkant

……………

stom

Ieder Punt telt.Proficiat

Beelden gezien super slechte wedstrijd, maar toch een puntje

Groesbeker

het is nog altijd beter om 1x te winnen, 1x te verliezen dan twee keer gelijk te spelen..denk er maar eens over na.
Maar ja, euforie maakt blind..

wpDiscuz