Erik Peters Grûtste Germaan 2015

In een bomvol Germania clubhuis is Erik Peters gehuldigd als Grûtste Germaan 2015.


Erik Peters is Grûtste Germaan 2015. Foto en rechten: Germania Groesbeek

Peters is al jaren een belangrijke kracht binnen Germania en zijn uitverkiezing werd dan ook luid toegejuicht door alle aanwezigen.

Peters heeft een lange staat van verdienste bij de club van de Stekkenberg; Zo was hij actief als jeugdleider, scheidsrechter, organisator van diverse toernooien, bestuurslid en nog veel meer. Momenteel verzorgt hij samen met echtgenoot, Lonneke, de leden- en contributie administratie plus de wekelijkse TOTO op de Germania site. Ook is Peters al sinds jaar en dag met zijn bedrijf “ExtrAAccountants” Stersponsor van Germania.

Bij de best “verkleejden” ging de meeste aandacht uit naar de groep van Rene en Antoinette Kokke en Melvin en Sabine Janssen die met hun idee van “sponsoring in Natura” als beste werd beoordeeld. Na het officiële gedeelte was het de beurt aan de Raad van Elf met Harm Wijnhoven alias prins Ummenie d’n 55e om de zaal in beweging te krijgen en ook een optreden van de winnaars van het Schlagerfestival 2015 (SV de Krulle) viel goed in de smaak.

Met andere woorden: het was nog lang gezellig op Noord.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 februari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 10 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Willie

Het was weer een topavond op ‘Noord’ met een geweldige Grutste Germaan

Antoon

Gefeliciteerd

Gefeliciteerd Erik de terechte Gruste Germaan.En dat kan niemand ontkennen.

treffers2

gefeliciteerd erik.

De nachtboswachter

Mooi Man Gefeliciteerd.

Volkomen terecht, gefeliciteerd Erik.

Erik Peters

Iedereen bedankt voor alle felicitaties, ook afgelopen zaterdag. Het was voor mij en Lonneke een onvergetelijke avond. Ik ben er enorm trots op deze titel een jaar te mogen dragen voor deze fantastische vereniging. Ik draag deze titel bij deze dan ook op aan alle andere vrijwilligers van Germania.

Lies

Nachtboswachter ik heb je gemist deze avond jammer ik had me er al op verheugd dat jij met de groep CV ook nog een optreden zou doen.
Maar ik begrepen dat je ergens anders was met CV.

Echt jammer had je graag gesproken. Tot de volgende keer.

Kees

De beste mensen zijn vaak het minste in beeld, die werken achter de schermen en zijn als olie in een machine. Eric, je bent uitmuntende olie.

johan

Lies, de nachtboswachter moest waarschijnlijk werken

wpDiscuz