[Foto’s/Video] De Treffers speelt gelijk tegen FC Lienden

De Treffers heeft zondagmiddag tegen koploper FC Lienden één punt gepakt. De wedstrijd eindigde in een 3-3 gelijkspel.


Santiago Macedo na het maken van de 2-0. Foto en rechten: Jan Peters.

De Groesbekers verdienden meer dan dat. Binnen 20 minuten stond het door doelpunten van Ken Leemans en Santiago Macedo 2-0. FC Lienden had een strafschop nodig om terug te komen in de wedstrijd; Youssef el Jebli schoot vlak voor rust raak.

Na rust kwam FC Lienden op gelijke hoogte. De gasten hadden ditmaal de hulp van De Treffers-doelman Niels Kornelis nodig. De sluitpost leverde de bal in bij Christiaan van Hussen, die het leder vervolgens in het lege doel werkte. De Treffers speelde tot op dat moment veel beter.

De roodzwarten kwamen een kwartier voor tijd weer op voorsprong toen Santiago Macedo vanaf elf meter mocht aanleggen. De topscorer miste niet. Drie punten kregen de mannen van Zuid echter niet, want in de slotfase zorgde Van Hussen met zijn tweede treffer van de middag voor een 3-3 eindstand.

Er was tijdens een 3-2 stand nog een incident tussen Van Hussen en De Treffers-speler Robin Janssen. Eerstgenoemde deelde een klap uit. Het filmpje daarvan is op Youtube gezet en staat hieronder:

De Treffers staat vierde, maar zag het gat met de top 3 zondag groter worden.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 februari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 65 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Groesbeek

Gefeliciteerd treffers!

Andere Peter

Nou dat gaat een beetje te ver, het is geen overwinning geworden. Het verschil met de koploper in punten blijft.

Peter

Onbelangrijk

Andere Peter

Wel belangrijk een punt uit de laatste 2 wedstrijden is te weinig.

henk

jammer niet gewonnen, maar wel strijd gezien en dat is al een tijdje geleden. En wat een vuile flikker die van Lienden, gewoon iemand vol in het gezicht slaan, Ik hoop dat die levenslang geschorst wordt. Maar ja de scheids he, wat ene vent, die zal wel bij een dweilorkest zitten. Fluiten kan die niet.

Eitje

Viel wel mee Robin ging mooi na de grond toe Swalbe zou ik zegge lijkt wel een beetje op de jeugd keeper van treffers cillessen die gaat ook steeds janken

henk

Het staat op film, en dat is donker rood schandalig. Misschien dat ze dit wel uitvoeren voor de club waar jij voor bent,maar dat hoort niet thuis op een voetbal veld.

henk

En wat betreft Cillessen, Hij is de meest succes volle voetballer / keeper( prof ) die er ooit uit Groesbeek is gekomen. En daar kan en mag iedereen trots op zijn. Ik ben überhaupt geen Ajax man, maar voorlopig heeft hij het daar prima voor elkaar ondanks dat het nu iets minder gaat met die club. Volgend jaar gewoon weer te zien bij mien clubke ien de Goffert tegen NEC.

Eitje dus als we jou nou zo’n klap komen verkopen is er niks aan de hand? Adres graag, er zijn vast nog wel wat mensen die zich uit willen kuren! Als je toch niks verstandigs te melden hebt ga dan weer terug naar je hol kneusje. Deze wedstrijd een treffers gezien dat denk ik iedere supporter graag wekelijks terug wil zien, voetballend de betere en ook op wilskracht zeer sterk, de eerste 2 doelpunten kwamen gewoon door het continue druk zetten en fel er boven op zitten, geweldig om te zien. Jammer van de onterechte penalty tegen en het foutje… Lees meer »
beste zondagamateurclub aller tijden

Een wedstrijd gezien vol passie en strijd en emotie. Helaas geen drie punten op zuid gehouden. Samenvattend: Op het veld een topper, langs het veld een drama. oerwoudgeluiden discriminerende opmerkingen…. de Treffers onwaardig.

Heb me geschaamd over wat er her er der langs de kant werd geroepen.

Treffersfan
Dat er wat dingen zijn geroepen die niet door de beugel kunnen, daar zijn we het allemaal over eens. Maar dat was wel een reactie op het zeer irritante en provocerende gedrag van een aantal spelers van Lienden. Die vonden het blijkbaar nodig om de hele staantribune te beledigen. (Niet zo) toevallig stond ik daar ook en voel ik mij aangesproken terwijl ik en al die andere supporters die spelers echt niets hebben misdaan. Daar zou een scheidsrechter en de KNVB tegen op moeten treden. Het publiek moet zich gedragen, maar zeer zeker ook spelers. Nog maar te zwijgen over… Lees meer »
cornervlag

eitje, ik ben benieuwd of je die kinderachtige domme opmerkingen straks ook nog maakt, als op degroesbeek.nl niet langer anoniem geplaats kan worden. Kleuter!

Buiten een schorsing kan deze speler van geluk spreken als Robin geen aangifte gaat doen. dit is mishandeling. En ja… dat is het echt.

neutrale man

ik vraag me af hoe spelers binnen de lijnen zich misdragen to.v. publiek op de staantribune.
Zij zijn bezig met een wedstrijd en opeens, out of the blue, richten zij zich naar het publiek en uiten beledigingen?? Dat is inderdaad iets waar een speler spontaan mee bezig gaat ja tijdens de wedstrijd…
Van die tribune wordt altijd iets geroepen, steek de hand in eigen boezem en niet zo huilie doen aub richting Lienden.
Zij staan bovenaan, en of dat nu door goed spel of extra inzet komt telt niet, ze staan er en dat telt!

De dingen die zijn geroepen kunnen inderdaad niet, maar ik kan me er zeer zeker niet voor schamen, de heer Dua roept dit over zichzelf af, voor de mensen die het niet weten dit is al begonnen in Lienden zelf, toen kwam hij er in als wissel, was ie de hele wedstrijd irritant, lag hij de hele tijd de verdedigers te zieken wat uiteindelijk een domme rode kaart voor treffers opleverde, dat is eigen fout maar als je de hele tijd geprovoceerd word door zo’n irritant mannetje helaas wel voor te stellen. Daarna werden er dingen naar hem geroepen waarna… Lees meer »
stil aan de overkant

Gister was het zeker niet “stil aan de overkant”
toch maar even op de website van de treffers gekeken wat men hier over zegt.
Bron: website van de treffers
Aan het niet naleven van het huishoudelijk reglement en de “Zuid”-regels zijn sancties verbonden.
Binnen s.v. De Treffers zal de gedragscommissie sanctioneren als daartoe aanleiding is.
“Zuid”- regels

Fairplay. Gedraag je sportief naar iedereen.
Fans zijn belangrijk voor elk team. Moedig zoveel en enthousiast als je kan je team aan maar kwets nooit.

En nu maar eens kijken of de “normen en waarde commissie” het lef heeft om, zoals ze dat zelf noemen, te sanctioneren.

schandalig

Schandalige actie van deze van Hussen. Maar goed dat de cheidsrechter ook de reactie van Menno Scholten (nr. 19) niet gezien heeft. Hadden twee rode kaarten moeten zijn.

Brigadier

@schandalig toch knap dat Menno dat was, want die zat op de tribune..

schandalig

Het was nummer 19, en volgens website van de treffers is dat Menno Scholten.
Maar goed … Naam maakt niet uit, het gaat om de reactie en de sanctie die daar bij past.

Trotse Treffersman

@schandalig,
inderdaad nr 19 Ken Leemans duwde v. Hussen naar de grond nadat hij Robin Janssen vol in zijn gezicht sloeg. In mijn ogen een normale reactie die in het niet staat bij het grove geweld van v. Hussen. Walgelijke ploeg FC Lienden.

wpDiscuz