De Treffers te sterk voor Leonidas

De Treffers heeft zondagmiddag gewonnen. De roodzwarten waren in Rotterdam met 0-2 te sterk voor laagvlieger Leonidas.

detreffers

De gasten kwamen na iets meer dan 20 minuten op een dikverdiende voorsprong. Michel van Veen opende de score, nadat Wessel van der Horst namens De Treffers daarvoor al een grote kans om zeep had geholpen. Leonidas had weinig in te brengen. Van der Horst en Santiago Macedo kregen voor rust nog enorme mogelijkheden om de score uit te breiden, maar het vizier stond nog niet op scherp.

In de tweede helft wist De Treffers het duel al snel in het slot te gooien. Vier minuten na de thee stond het namelijk 0-2: Coen Maertzdorf was trefzeker. De Groesbeekse formatie had zondag makkelijk kunnen uitlopen naar een hogere score, maar het overwicht werd niet in doelpunten uitgedrukt.

De Treffers staat nu vierde in de zondagtopklasse. De mannen van Zuid hebben 35 punten, dat zijn er twee minder dan de nummer drie: UNA. FC Lienden blijft koploper met 44 punten. De nummer twee, VVSB, heeft er 41.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 februari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Treffersfan

Goed gedaan jongens!

Brigadier

Zakelijke overwinning in Rotterdam.
Maar was het ritje wel weer waard;-)

stil

……

stil aan de overkant

Hier al net zo druk als langs de lijn.
Maar goed dat de 50 aanwezigen allemaal met de supportersbus uit Groesbeek gekomen waren, anders was er helemaal niemand geweest. Voelde als een thuiswedstrijd…

wpDiscuz