Tim Sanders van Achilles ’29 naar Spakenburg

Spakenburg heeft een akkoord bereikt met de linksbenige centrale verdediger Tim Sanders (29) van Achilles ’29. Dit heeft de club woensdag officieel laten weten.

Sanders is momenteel bezig aan zijn vijfde seizoen bij de Groesbeekse Jupiler League-club. Spakenburg omschrijft hem als “een ervaren verdediger, sterk in de lucht en sterk in de één tegen één duels”.

In het seizoen 2011-2012 behaalde hij met zijn huidige club het algemeen amateurkampioenschap van Nederland in een sportieve tweestrijd tegen Spakenburg. Bij de zaterdagtopklasser wordt hij herenigd met zijn voormalige ploeggenoten Barry Ditewig, Dominique Scholten en Michael Lanting.

Ook van Achilles ’29-speler Twan Smits is woensdag bekend geworden dat hij met zijn laatste seizoen bij de witzwarten bezig is.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Clubwebsite Spakenburg

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 maart, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 12 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Peter P

Oei, Achilles 29 in de uitverkoop? En het ging toch redelijk vwb prestaties?
Jammer voor Tim, krijgen ze spijt van……..

Buisje

Jammer voor Tim ?
Krijgen ze spijt van ?

Het is de keus van Tim zelf om te vertrekken hoor.
Contract loopt af, dus Achilles is geen partij. Sanders is vrij om te gaan.
Het (zwarte) geld van de Spakenburger visafslag stinkt niet ! Of toch wel ? 😉

Piet

Nou Buisje, respect is weer eens ver te zoeken op de Heikant…

Andere Peter

Hij is 29 jaar oud en kiest voor het geld. Heeft het laatste jaar nauwelijks gespeeld. Is toch blessuregevoelig. Niettemin een waardevolle voetballer als hij speelt.

Bovendien moet hij volgend jaar 3 keer overdag gaan trainen bij Achilles, dat is niet voor iedereen te combineren met werk!

Andy
Tsja, des te hoger je voetbalt, des te minder krijg je te maken met voetballers die bij een club blijven, omdat ze daar een band mee hebben opgebouwd. Er is vanalles over te zeggen dat hij juist nu, na een jaar blessureleed vertrekt. Kijk Achilles gaat 3 keer overdag trainen en dat kan voor hem niet te combineren zijn met zijn baan. Dan is het logisch dat hij gaat. Is dit niet te reden, dan heeft hij waarschijnlijk voor het geld gekozen en dan doet het er tegenwoordig niet toe of wordt clubliefde minder belangrijk. Blijft jammer, want hij is… Lees meer »
van Dam

Als partime verkoper in een winkel zijn de (vele)centen vanuit Spakenburg zeer welkom. Dit heeft niets met overdag trainen te maken. Er is maar één drijfveer…….Geld. Tim,… wees gewoon eerlijk en geef dat dan ook toe. Dat Achilles teleurgesteld is kan ik me goed voorstellen. Na ruim een jaar blessureleed , en netjes doorbetaald krijgen, opstappen is niet echt netjes. Maar we kennen de drijfveer van Tim.

boersteeg

beste van dam als ik u een ton netto per jaar meer geef,
komt u ook bij mij werken.
zo gaat dat nu eenmaal ook in het bedrijfsleven.
en opstappen niet netjes dat vind u.
maar is de club dan niet te laat zijn contract liep immers af
en daar had de club op moeten reageren en niet achteraf gaan roepen van bla bla bla.
dit geld nu voor meerdere spelers dus de club is aan zet om te handelen.
al vind ik het jammer dat tim en twan helaas gaan.

Waarom betaald onze profclub uit Groesbeek dan niet meer.

Andere Peter

Achilles betaalt niet meer, omdat zij er niet meer voor willen betalen. Tegen Spakenburg kun je niet op! Er zijn grenzen en Tim is de jongste niet meer. Je kunt dan beter investeren in een jongere speler, die zich nog moet bewijzen.

Betalen laten we aan onze buren over !!

Jan welke buren bedoel je ??

wpDiscuz