De Treffers verliest in Haarlem

De Treffers heeft zondagmiddag een nederlaag moeten incasseren. De Groesbeekse topklasser ging in Haarlem onderuit tegen Koninklijke HFC: 2-1.

detreffers

De score werd al vroeg in de wedstrijd geopend. Topscorer Santiago Macedo zette de bezoekers met zijn 24e doelpunt van het seizoen op voorsprong. De Mexicaan staat in belangstelling van diverse profclubs en is bij enkele van hen (VVV, Sparta en Roda JC) al op proef geweest.

Vlak voor rust trok de Koninklijke HFC de stand weer gelijk: Reggie Schaap kopte raak uit een vrije trap. De ploeg was lange tijd niet gevaarlijk geweest, maar kwam in het tweede gedeelte van het eerste bedrijf beter in de wedstrijd. Met de 1-1 stand op het bord gingen beide ploegen rusten.

HFC nam in de 49e minuut door een doelpunt van Bart Nelis de leiding in de wedstrijd. In de 65e minuut leken de gasten weer op gelijke hoogte te komen, maar een inzet van de roodzwarten werd van de lijn gehaald. De Treffers probeerde een gelijkmaker te forceren, terwijl HFC kansen kreeg om de wedstrijd te beslissen. Het doelpunt van Nelis bleek uiteindelijk de winnende.

De Treffers blijft vierde staan op de ranglijst.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 maart, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Jammer zonde van het geld ?

De Kuier.

Hoezo geld??? Het gaat toch om 3 punten!!Jammer v d punten dus.

henk

zo zonde telkens, zo wisselende instellingen. De ene wedstrijd ervoor gaan de andere wedstrijd weinig strijd. Bij een overwinning was je weer langzaam bij die top 3 geweest. Maar goed dit seizoen uitballen en volgend seizoen dan moet het toch echt gebeuren en bewezen worden dat we 2 divisie waardig zijn.

Andere Peter

Ja Henk, volgend seizoen moet het gebeuren. Als de treffers palacios kwijtraakt, scheelt dat toch doelpunten. Dan zal de wisselvalligheid eruit moeten.

Peter

@henk, sinds de invoering van de topklasse lees ik telkens ‘dan volgend seizoen maar’. Ook nu weer. Gelukkig hoef je komend seizoen maar bij de eerste 6 te eindigen om te promoveren…

henk

Beide Peters-en. In het seizoen voordat de topklasse werd ingevoerd, stonden De Treffers waar ze staan moesten namelijk bovenaan en kampioen geworden van de laatste keer hoofdklasse voor de jongens van zuid. Volgend seizoen gaat het om de stap naar de 2de divisie. Om de traditie in eer te houden zou het geweldig zijn om de topklasse te gaan verlaten met een kampioenschap. Maar met een plaats bij de eerste vijf zijn we ook tevreden.

wpDiscuz