Twan Smits van Achilles ’29 naar De Treffers

Achilles ’29-speler Twan Smits maakt volgend seizoen de overstap naar De Treffers. Dit laat de Groesbeekse topklasser zondagavond weten.

De Treffers gebouw (HvdB)
Twan Smits verkast naar Zuid.

Eerder deze week werd bekend dat Smits aan zijn laatste seizoen bij Achilles ’29 bezig is. Er waren al geruchten dat hij naar aartsrivaal De Treffers zou verkassen. De 29-jarige middenvelder is bezig aan zijn zesde seizoen op de Heikant.

“Twan is een ervaren speler, wij hopen dat hij met zijn ervaring kan zorgen voor balans in het elftal. Dat hij de jonge spelers kan gaan coachen, om zo samen een sterk en goed team te creëren”, aldus de Technische Commissie van De Treffers. Smits speelde in de jeugd ook al bij de club.

Smits is de zevende speler die naar Sportpark Zuid komt. Soufiane Dadda en Ken Leemans spelen dit seizoen al in het roodzwarte shirt. Wesley Meeuwsen, Jesse Dibbets, Hafid Sarkouke en Bram Eltink volgen komend seizoen. Daarnaast zijn eerder dit seizoen al de contracten van Niels Kornelis, Frenk Keukens, Jan Willem Stronks, Coen Maertzdorf en Eef van Riel met één jaar verlengd.

Stefan de Jong vertrekt volgend seizoen naar OJC Rosmalen. Clubtopscorer Santiago Macedo staat in de belangstelling van profclubs en Barry Beijer maakt deze zomer juist de overstap naar Achilles ’29.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 maart, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 22 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Matig

Smits naar de Treffers, moeten we hem nu ook niet meer opstellen? Uiteraard wel. Mooie jaren bij Achilles gehad, vooral in de topklasse belangrijk geweest. Helaas niet goed genoeg om er wekelijks te staan op Jupiler League niveau. Succes op zuid.

Vergeten

Ik mis de naam van Eef van Riel, ook hij heeft een nieuw contract getekend bij De Treffers.

Winnaars

Maar die gaat nog naar Achilles zingt rond in Groesbeek

henk

Ook Twan Smits is wederom hartelijk welkom bij ons op “zuid “

Vergeten

vandaar dat de redactie hier hem ‘vergeten’ is 😉

Kenner

@winnaars,
Ik kan je met de volle 100% bij deze vertellen dat Eef van Riel NIET na Achilles gaat. Hij voetbalt volgend seizoen gewoon bij De Treffers tenzij er een profclub langskomt. En nee, dit is Achilles niet. Verder denk ik dat Smits een prima aankoop is voor De Treffers! En waarschijnlijk blijft het niet bij deze ene speler die de overstap van de heikant na zuid maakt;)

Kenner achilles is volgens jaar ook een bvo dus waarom zou eef niet naar de heikant gaan dan.

@matig als hij volgens jou niet goed genoeg is voor het jupiler league niveau zou ik hem inderdaad niet meer opstellen nee das dom… tenzij je natuurlijk niks beters hebt. Overigens speelt Beijer weer gewoon hoor (want daar doel je toch op) en dat hij op de bank zat had meer te maken met zijn dramatische eerste seizoenshelft, dus na de winterstop op de bank zat er sowieso al in voor hem. Als dan ook nog blijkt dat je volgend jaar niks meer aan hem hebt omdat hij gaat (maakt niet uit welke club) kun je als je een speler… Lees meer »
Vergeten

ik zie dat de redactie hem al ‘stiekem’ heeft bijgezet.;-) Ook weer opgelost.

Topklasse

Mooi dat Smits in Groesbeek blijft! Geweldige versterking voor Treffers.
Helaas heeft Smits het in JL net niet kunnen laten zien… Zaten goede wedstrijden bij, maar niet constant genoeg.
In de Topklasse kan hij zijn klasse weer tonen.

Achilles is volgend seizoen BVO, Van Riel kan dus nog transfer maken naar De Heikant. In nieuwe contract staat dat hij nog naar BVO kan.

Theo

Naar alle bvo behalve achelles . Mits de heikant de afkoopsom betaald naar de andere Bvo kan die zo heen.

Treffersfan

Waarom speculeren over van Riel? Hij heeft een contract. Dat zegt (voorlopig) genoeg. Overigens mogen wij heel blij zijn met de komst van Twan Smits. Gisteren tegen Den Bosch de beste middenvelder (waarom gewisseld?). Geweldige aanwinst!!!

Luuk

Ook Twan wensen wij veel succes in zijn vervolg loopbaan. Ook Twan is een vd gasten die ons successen hebben gebracht. ook Twan is een van de jongens die gewoon door de voordeur naar buiten kan lopen en altijd welkom is op de Heikant.
Achilles speelt Jupiler waar het niveau gewoon hoger ligt tov de topklasse. Dat er aan spelers getrokken wordt of ze het niveau niet geheel meer aan kunnen is inherent aan het niveau waarop je nu acteert.
Achilles zal slim met contracten en talenten om moeten gaan, maar dat is hen wel toevertrouwd.

achilles29

100 % waar Luuk beter is het niet te verwoorden

Mark

Twan is voor iedere club van toegevoegde waarde! Jammer dat hij Achilles’29 gaat verlaten. Een stapje terug zal hem denk ik wel goed doen! De Treffers zal veel plezier aan hem beleven!

randje-16

soms kun je beter niks zeggen

Treffersfan

van Riel naar de Graafschap?

Andere Peter

Twan Smits is op Jupiler niveau veel beter dan bijvoorbeeld Rutger Worm. Dat achilles met laatstgenoemde speler nog contractbesprekingen voert, is mij daarom een raadsel.

@Andere Peter,

Omdat twan zelf de combi werk overdag trainen misschien niet kan combineren? Of heb je deze info over het hoofd gezien. Verder spelen ze op andere posities

Andere Peter

Nee dat is het niet. Hij voelt zelf aan dat een niveau lager beter voor hem is.
Hij was de laatste tijd ook bankzitter. Verder is hij ook blessuregevoelig. Dat neemt niet weg dat hij af en toe een prima pot kan spelen zoals afgelopen zondag. Dat kun je van Worm als bankzitter en aanvaller niet zeggen. Die scoort als aanvaller nauwelijks.

wpDiscuz