Open dag TV Groesbeek en start seizoen 2015

Op zondag 29 maart is iedereen van harte welkom tijdens de open dag van Tennisvereniging Groesbeek.

Mensen die nog geen lid zijn, kunnen dan kennismaken met deze leuke sport en de gezellige tennisvereniging. Tevens vinden er twee openingstoernooien en de finales van de clubkampioenschappen plaats. Het ochtend programma is meer geschikt voor de jeugd, het middag programma is voor de senioren. U kunt ook zelf een balletje komen slaan. U kunt eventueel een tennisracket lenen. De tennisleraar is deze dag ook aanwezig.

Natuurlijk is het ook mogelijk om, tegen gereduceerde prijs, een rondje op de midgetgolfbaan te lopen en in het clubhuis is geopend voor een drankje of een hapje.Aanmelden is niet nodig. We hopen u graag te zien!

Het programma ziet er als volgt uit:
• 10.00-12.30 uur: openingstoernooi jeugd (ook voor kinderen die niet lid zijn)
• 12.00-12.30 uur: opening tennis seizoen
• 12.30-15.00 uur: openingstoernooi senioren
• 15.00 uur: finale clubkampioenschappen mix en enkel

Einde van de open dag.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 maart, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Kees

Leuk dat de TV dat precies doet op de dag dat de Manifestatie Groesbeek opnieuw wordt gehouden. Prima staaltje van overleg weer in het Groesbeekse, waarvoor hartelijk dank

Manuèle

Kees, als sinds jaar en dag opent de tennisvereniging haar seizoen op de laatste zondag in maart. Geen enkel verwijt mogelijk richting tennisvereniging.

Reggie

Kees, had het in December meteen goed geregeld, niet alles en iedereen moet wijken voor dat evenement waar geen kip nog op zit… en zat te wachten.

Peter

Kees de Pipo

Henk. S

Ik moet Manuele groot gelijk geven , ik heb niks met tennis , maar niet alles moet maar wijken voor de manifestatie groesbeek , voortaan een beetje vooruitkijken en overleggen doet wonderen .

wpDiscuz