Rick Verbeek keert terug op Zuid

Rick Verbeek (26) speelt vanaf volgend seizoen weer voor De Treffers.

Rick Verbeek. Foto en rechten: Jan Peters.

Rick Verbeek. Foto en rechten: Jan Peters.

Verbeek speelde eerder al twee seizoenen in het rood en zwart van de Groesbeekse topklasser. Bij De Treffers scoorde de oud-prof 19 keer in 54 duels. De 26-jarige speler kwam in 2012 over van VVV-Venlo en kreeg in maart 2014 te horen dat hij op zoek mocht gaan naar een andere club. De aanvaller zou namelijk niet meer binnen het plaatje van De Treffers passen.

Verbeek vertrok om die reden naar EVV. De Treffers is hem daar echter blijven volgen en beide partijen kwamen deze week snel tot een akkoord. Dit seizoen wist hij bij EVV in 20 wedstrijden zes keer het net te vinden.

Verbeek is de zevende speler die naar Sportpark Zuid komt. Soufiane Dadda en Ken Leemans spelen dit seizoen al in het roodzwarte shirt. Wesley Meeuwsen, Hafid Sarkouke, Bram Eltink en Twan Smits volgen komend seizoen. Daarnaast zijn eerder dit seizoen al de contracten van Niels Kornelis, Frenk Keukens, Jan Willem Stronks, Coen Maertzdorf, Eef van Riel, Robin Janssen, Joris Janssen en Jos Peltzer met één jaar verlengd.

Stefan de Jong vertrekt volgend seizoen naar OJC Rosmalen. Clubtopscorer Santiago Macedo staat in de belangstelling van profclubs en Barry Beijer maakt deze zomer de overstap naar Achilles ’29.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 maart, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Piet

Mooi, goede speler! TC is goed bezig.

Piet

Btw ik mis wel paar spelers in de opsomming. Jos Peltzer, Robin Janssen, Joris Janssen om er maar een paar te noemen.


– Edit redactie: bedankt! De spelers staan er nu bij. Even teruggezocht en we zien dat we over die drie spelers in december 2014 ook een artikel hebben gepubliceerd. –

De nachtboswachter

Rick je bent van harte Welkom.

Theo

Goede aanwinst welkom terug past goed op zuid

Treffersfan

Goede speler! hij drukte in zijn vorige periode bij ons nogal stevig op de begroting. Dat zal m.n. een reden voor vertrek zijn geweest. Heeft dus wel wat moeten inleveren, maar wil graag weer naar Zuid. Dat is positief. Een compliment voor onze TC.

wpDiscuz