Rood Wit-trainer Ron IJsbrandij per direct weg

Rood Wit Groesbeek gaat niet meer verder met trainer Ron IJsbrandij. Dit is zondag na het verloren duel tegen Concordia Wehl bekend geworden.

RoodWitGroesbeek

IJsbrandij was bezig aan zijn derde en tevens laatste seizoen bij de roodwitten. Vanaf volgend seizoen is hij de nieuwe trainer van SCP. Rood Wit heeft er voor gekozen om per direct met de oefenmeester te breken.

HetGelderseVoetbal.nl sprak met de teleurgestelde trainer. “Ja, het doet pijn. Ik ben een gevoelsmens (…) Helaas staat er dit seizoen geen team. De sfeer onderling is bedroevend slecht (…) Sommige van mijn spelers hadden en hebben moeite met de druk die op ze staat”, legt hij uit.

Rood Wit speelt op dit moment in de eerste klasse, na twee seizoenen op rij kampioen te zijn geworden. Dit seizoen verloopt echter minder succesvol. De ploeg staat 10e met 21 punten uit 18 duels. Het gat met de nummer 6 is nog te overbruggen: 4 punten. Onderin hebben Luctor et Emergo (hekkensluiter) en Rheden (nummer 13) een ruime achterstand op Rood Wit. Grol en Concordia Wehl staan op respectievelijk 4 en 3 punten van de Groesbekers.

In het interview met Het Gelderse Voetbal is IJsbrandij erg open. “Dit raakt me enorm. Ik ben echt teleurgesteld over het feit dat er nooit een klik was in mijn selectie. Mijn jongens, want zo zie ik ze, waren bijna niet met elkaar in het clubhuis te vinden. (…) Ik ben het niet eens met de beslissing van het bestuur om mij op non-actief te zetten. Ik had dolgraag deze ene maand nog af willen maken. (…) Nee, ik maak geen verwijten, niet naar de technische commissie, niet naar het bestuur en ook niet naar mijn spelersgroep”.

Klik hier voor het hele interview met Het Gelderse Voetbal.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, Het Gelderse Voetbal

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 maart, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
anoniem

Ron bedankt voor de mooie jaren en succes bij scp
En spelers van rood-wit maak er een team van want al heb je sterspelers als je geen team bent dan wordt het niks

realist

De sfeer was weg toen Wilbert Hendriks weg moest…..da is pas un gevoelsmens……zogenaamde sponsor leiding/commissies R-W mak ollie ogen eens open. Ge makt de club kapot……

Gezellig

Gezellige club zeg

klukkluk

Wie gaat het nu over nemen.

Groesbeker

is dat nog een club dan..?

Kenner

Beste realist,wilbert hendriks moest niet weg,maar is zelf gegaan vanwege drukke werkzaamheden,

realist

@ Kenner, noem jij je kenner? Dan weet je echt de in en outs niet! Laten we maar zo stellen dit deze uitleg naar de buiten wereld gedaan was maar hoe het echt zit is totaal anders. Wilbert was de enige zonder kapsones die in de groep stond, namelijk een van ons!
Maar goed laten wij de echte Rood-Witters maar hopen dat de zogenaamde kenners, commissies, sponsors die denken dat de club van hun hoort eens een keer het licht zien…..

Lulpiep

Rooi Wit. das gene club. alles get doar noar de kolere. Slecht bestuur. als ik die jonge heur in mijn zoak.

realist

Zeg Lulpiep, gej kunt eacht dom lulle zeg ziker geel swot of nie. sleacht bestuur zie ik ut me ins mar ut is de moiste en gezelligste club same me DVSG van Gruusbek…..

wpDiscuz