De Treffers verliest Eef van Riel aan Achilles ’29

Achilles ’29 heeft zich voor komend seizoen versterkt met De Treffers-speler Eef van Riel. Het is dit seizoen de derde transfer tussen beide aartsrivalen.

Eef van Riel (nu nog in het rood en zwart) speelt vanaf volgend seizoen in het wit en zwart van Achilles '29. Foto en rechten: Jan Peters.

Eef van Riel (nu nog in het rood en zwart) speelt vanaf volgend seizoen in het wit en zwart van Achilles ’29. Foto en rechten: Jan Peters.

Van Riel gaf in december nog zijn ja-woord aan De Treffers voor een extra jaar, maar kan via een clausule alsnog de overstap naar De Heikant maken. De middenvelder kwam in 2012 over van De Bataven. Hij is de tweede speler die van De Treffers naar Achilles ’29 gaat: Barry Beijer ging hem voor. Twan Smits verkast juist naar Zuid.

Achilles ’29 maakte donderdag ook nog bekend dat Migiel Zeller (2 jaar) en Nicky van der Groes (1 jaar) hebben bijgetekend. De club uit Groesbeek heeft voor volgend seizoen ook al Freek Thoone, Thijs Hendriks, Kursad Surmeli, Jop van Steen, Mehmet Dingil, Leon ter Wielen (allen contractverlenging), Joey Dekkers (EVV), Boy van de Beek (Alverna), Brian Boogers (UNA) en Hielke Penterman (HHC Hardenberg) vastgelegd.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 maart, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 24 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Geweldige speler! Wat zullen ze ziek zijn… 🙂

Domme, kortzichtige reacties in 3…2…1…

Die jongen wil gewoon kijken hoe ver die kan komen in het voetbal!
Ik snap het wel.

Topklasse

Nooit meer opstellen op Zuid!
Geintje!
Het verhaal van Achilles begint nu wel serieuze vormen aan te nemen.

Treffers moet niet nog meer verzwakt worden met oog op kwalificatie Tweede Divisie!

Nu spelers de weg naar de velden weten, hoop ik dat supporters dat ook eens meer gaan doen. Aan beide kanten

@ Topklasse

In geen 100 jaar dat ik een stap zet op dat terrein van die ranzige club, ik hoop dat over 2 jaar de hele club is opgedoekt.

De Kuier.

Ook Eef is welkom op de Heikant.

Peter

@topklasse;
En nu blijft Jesse Dibbets ook nog bij OJC Rosmalen. Die komt dus ook niet

Winnaars
Dit goede nieuws wist ik op 8 maart al te melden, maar volgens “kenner” ging het 100% niet gebeuren. Laat je beter informeren kenner, dit was allang bekend. Welkom op de Heikant Eef Kenner zei: 8 maart, 2015 om 21:20 @winnaars, Ik kan je met de volle 100% bij deze vertellen dat Eef van Riel NIET na Achilles gaat. Hij voetbalt volgend seizoen gewoon bij De Treffers tenzij er een profclub langskomt. En nee, dit is Achilles niet. Verder denk ik dat Smits een prima aankoop is voor De Treffers! En waarschijnlijk blijft het niet bij deze ene speler die… Lees meer »
Treffersfan
Dat is oud nieuws @Peter. Jesse Dibbets kiest er voor om in Rosmalen te blijven omdat hij, na een seizoen blessureleed en dus zonder te spelen, geen afscheid wil nemen. Dat is alleen maar te prijzen. De Treffers – als fatsoenlijke club – respecteert dit. Net zoals we destijds ook niet dwars hebben gelegen toen Thijs Hendriks alsnog besloot om op De Heikant te blijven. Maar dat is men daar blijkbaar vergeten. Iets meer respect is dus wel op zijn op plaats (of niet @A29?). Natuurlijk is het niet leuk om van Riel kwijt te raken, maar er komt daarmee… Lees meer »
Matig

@treffersfan: de bekende boer met kiespijn. Voorbijgestreefd worden door Calimero. Als zelfs de spelers de weg naar Calimero bewandelen……..

achilles29

matig: ja het druipt eraf bij deze gefrustreerde treffersfan. en de wond gaat steeds verder open . en zal nog verder open gaan. hoe meer deze sul schrijft hoe beter mijn dag.

stil aan de overkant

@Treffersfan, De treffers, een fatsoenlijke club, had met Thijs Hendriks helemaal geen contract. Ja…. een kladje, met veel spelfouten, met daarop ook nog eens vermeld wat er niet aan de fiscus zou worden opgegeven. Gewoon zeer amateuristisch…. En bij de Treffers mogen blij zijn, dat dit niet bij een rechter op tafel is gekomen. Dit, met Eef van Riel, is totaal anders. Hij had inderdaad een contract, met daar in een clausule. Als hij zich kon verbeteren, overstap naar het betaald voetbal, zou de Treffers hem gewoon (moeten) laten gaan.

Andy
Dat Treffers weer een goede speler kwijt raakt, doet ze pijn en is een dreun voor de TC. Voor ons is het mooi om een goede speler binnen te halen die graag betaald voetbal speelt. Als je bekijkt welke clubs allemaal naar die tweede divisie zouden willen en hoe die clubs zich zullen versterken, dan mag Treffers hopen dat Lienden kampioen wordt, en de stap naar de Jupiler Leage mag maken en dit ook doet. Valt er in ieder geval een voor plaats 1 t/m 6 gaande club af en wordt de kans wat groter voor Treffers om bij de… Lees meer »
Treffersfan
@Andy, Natuurlijk moet je als club ambitie hebben. En ik kan niet ontkennen dat Achilles dat heeft. Maar bekijk het nu eens objectief. Wij (De Treffers) hebben dit jaar een veel grotere stap gemaakt. Daar waar we vorig seizoen als 12e zijn geeindigd, staan we nu op plaats 4 met kans op meer. Jullie staan op een 17e plek. Dat is het en niet meer dan dat. En of al jullie mooie plannen gerealiseerd gaan worden, valt nog te bezien. Ik kan mij herinneren dat er een mega-tribune met multifunctionele ruimtes gebouwd zou gaan worden. We weten denk ik allemaal… Lees meer »
Groesbeker

@ Andy, toen je klaar was met typen had je zeker een tissue nodig. Wat een zwart-wit gelul zeg.

buisje

Heren, heren,

much ado about nothing :
Sommige spelers willen gewoon een stapje hoger voetballen, en sommige willen naar een lager niveau.
Beide clubs biedt hun die mogelijkheid.
Niet meer niet minder. 😉

Herpenius wilde ook weg , maar wat deed achilles hielde hem aan zijn contract moest een rechter en alles aan te pas komen .

stil aan de overkant

@wim, Dat klopt, je hebt helemaal gelijk. alleen….Hempenius had totaal GEEN clausule. Van Riel gelukkig wel. Een “slimme Jongen”

Had treffers dan ook zo kinderachtig moeten doen met thijs hendrix.

stil aan de overkant

Wim….je snapt het niet…. Hempenius had een geldig contract, Hendriks een bierviltje met wat bedragen. Niks rechtsgeldig

Bert

Dat van Riel ook weg gaat ligt dat ook niet aan ons zelf. Om met deze trainer veder te gaan. Niemand kan met deze man overweg. De stap naar de heikant was volgens van Riel nu makkelijker.ook van halst gaat zo weg. En jan van pommeren stopt ook. Jasper Zuidwijk gaat volgend jaar naar noord toe.

wpDiscuz