Laagvlieger ADO ’20 verslaat De Treffers

De Treffers heeft zondag verloren. In Heemskerk werd het 4-2 voor ADO ’20.

detreffers

De Groesbekers kwamen na 11 minuten op voorsprong door een kopbal van Barry Beijer, die in het verloop van het duel een paar keer de fout in ging. Na een halfuur spelen viel vrijwel uit het niets de gelijkmaker. Tom van den Brink, die even daarvoor nog wel een enorme kans om zeep hielp, was met een van richting veranderd afstandsschot trefzeker. Van den Brink had enkele minuten later vrij voor De Treffers-doelman Smit opnieuw een goede scoringskans, maar de sluitpost redde knap.

De wedstrijd kwam wat meer in evenwicht en de thuisploeg nam na 55 minuten spelen de leiding. Een omhaal van Sead Mazreku belandde achter doelman Smit. De Treffers ging onder de barre weersomstandigheden op jacht naar de gelijkmaker, maar ook de uitvallen van ADO ’20 waren gevaarlijk. Een kwartier voor tijd kwamen de gasten langszij: topscorer Santiago Macedo tikte de bal binnen.

In de slotfase ging ADO ’20 er alsnog met de overwinning vandoor toen Van den Brink na een fout van Eef van Riel zijn tweede doelpunt van de middag maakte. Toen Tristan Buchinhoren er in blessuretijd 4-2 van maakte was de wedstrijd gelopen.

Door de nederlaag zakt De Treffers naar de vijfde plek. Trainer Ton Caanen gaf eerder deze week in de media nog aan in de titel te geloven. De achterstand op koploper FC Lienden, dat zondag van WKE won, bedraagt 13 punten met nog 6 duels te gaan.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 maart, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 47 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
achilles29

barry beijer en van riel bewust die fouten gemaakt. let op het commentaar hier

andy

Ik zou ze niet meer opstellen, haha.

Ton Traanen

Veld was slecht, scheids niet best. V Riel en Beijer de foutjes en ik de beste.

Fred

Caan(tjes) zijn voor bij de stamppot ? Niet voor een kampioen schap !

kampioentjes.

Kampioenen…….laat me niet lachen.

stil aan de overkant

pssssssst

Wat weten we het allemaal weer beter!

Andere Peter

Weg kampioenschap, alweer niet. Nu volgend seizoen maar bij de beste 7!

andy

flinke uitdaging, bij de eerste 7. Hoop voor ze met een andere trainert , anders zie ik het zwaar voor ze in.

Eitje

Leemans heeft vorige wedstrijd tegen una toch 2x geel gezien hoe kan die nu dan spelen iets voor de KNVB

Echt een eitje kel kel

Theo

Wat een wedstrijd zeg heeel zwak. Kan ook niks worden met zo trainer spelers Zijn al uitgeken op die man. Iedereen stapt op door hem verzorger spelers leiders gaan weg. Trainer vandaag met de auto daar omdat meneer een trainers bij een komst had.tc grijp in . Maar de heikant succes met van Riel en de Beyer echte aanwinsten

Theo

En afgelopen vrijdag is Niels de kieper ook nog eens van het traingsveld gestuurt

Christiaan

Ik heb vernomen, dat Niels in eerste instantie een aanvaring had met zijn keeperstrainer, vervolgens met de assistenttrainer en uiteindelijk met de trainer. Komt wel weer goed. Wel vreemd om te vernemen, dat good old Berry Peters op de bank heeft plaatsgenoten. Is er dan geen goede keeper uit de A beschikbaar? Dat Niels niet mocht spelen heeft zeker bijgedragen aan het puntenverlies.

henk
waarom niet meer Groesbeekse inbreng halen buiten Willy Willems? Joop v/d Ing, Jeroen v Haaren, spelers met een verleden bij de club. Nee, wij moeten een heertje ( caanen met zijn kampioenschap ) hebben en spelers hebben die alleen maar willen vangen, en ook bij een verlies vangen ze hun euries. Jammer dat het zo al jaren gaat sinds we in de Topklasse mee spelen voor spek en bonen. we hebben simpel weg gewoon niets in te brengen in de Topklasse laat staan in een 2de divisie. Een teleurgestelde supporter, en sommige van ons hebben dan wel commentaar op a29,… Lees meer »

Henk jaloers? ? Op die tijdbom echt niet!

henk

Bij ons is het ook een tijdbom, als de prestaties, de crisis en de euro zo blijven haken er straks sponsors af. Beste H1, Wat hebben wij dan de afgelopen 3 jaar in de topklasse laten zien? Sorry hoor maar ik kan geen hoogtepunt op noemen, misschien tegen NEC voor de beker maar in competitie verband, diep triest.

plek 13

Beste T.Caanen tussen plek 13 en 5 zitten maar 8 punten. Met nog 6 verlies wedstrijden is dit ook nog te halen.

Andere Peter

Achilles daarentegen heeft voorop gelopen door de stap te maken naar de Jupiler league en dat lijkt zijn vruchten af te werpen. Dit seizoen weer beter dan het vorige. En komend seizoen handhaven in de Jupiler league en dat gaan ze redden. Daarvoor heeft Achilles goed ingekocht met spelers zoals Boogers en Penterman (scorend vermogen).

Topklasse

Laat Caanen z’n werk gewoon afmaken…
Dit jaar is om op te bouwen en volgend jaar gaat er geoogst worden.
Laat iemand toch eens z’n werk doen!

wpDiscuz