Gezellige open dag Tennisvereniging Groesbeek

Op zondag 29 maart vond bij tennisvereniging Groesbeek het openingstoernooi van de jeugd plaats.

Dit was voor zowel de kinderen die al lid zijn en voor vriendjes en vriendinnetjes. Het weer zat niet echt mee, maar dit mocht de pret niet drukken. De tennisleraar zou het toch niet droog houden, want hij was de pineut achter het spel ‘natte sponzen gooien’. Er werd dus niet alleen getennist, de kinderen moesten ook midgetgolfen, balvaardigheid testen en ingewikkelde puzzels maken.

Na een gezamenlijke warming up, werd de indeling van de wedstrijden bekend gemaakt. Er werd gespeeld in 2 teams, er waren gewone dubbels maar ook crazy dubbels: tennissen met een ooglap voor of je schoenen verkeerd om aan! En dit was best lastig.

Na afloop was er voor iedereen een lekker broodje en een leuke prijs. Het was een gezellige zondagochtend. Lijkt het je ook leuk om te tennissen? Kijk dan eens op www.tvgroesbeek.nl voor meer informatie.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 maart, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Gezellige open dag Tennisvereniging Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.