[Foto’s] De Treffers en Achilles ’29 verliezen

De Treffers en Achilles ’29 kwamen op Tweede Paasdag beiden in actie. De Groesbeekse ploegen verloren hun duel tegen respectievelijk EVV en MVV.


Foto en rechten: Damen Videoregistratie Groesbeek.

EVV 1-0 De Treffers

De Treffers leed in Echt een nederlaag tegen EVV. De roodzwarten konden daarmee niet profiteren van het feit dat zij nog een wedstrijd tegoed hadden. Het enige doelpunt in de wedstrijd viel na 10 minuten spelen. De Treffers had een kwartier voor tijd via een strafschop op gelijke hoogte kunnen komen, maar topscorer Santiago Macedo miste vanaf elfmeter.

Door de nederlaag blijft De Treffers vijfde in de zondagtopklasse. De Groesbeekse ploeg heeft 40 punten uit 26 duels.

Achilles ’29 0-2 MVV

In Groesbeek ging Achilles ’29 onderuit tegen MVV, dat één plaats boven de Groesbekers stond. Achilles ’29 begon feller aan het duel, maar drukte het overwicht niet in doelpunten uit. Davy Brouwers zette MVV na een halfuur spelen op voorsprong. Jordy Croux maakte er na 40 minuten 0-2 van. MVV had tot op dat moment drie kansen gehad.

Sven Braken had MVV na rust op 0-3 kunnen zetten, maar de aanvaller faalde in de afwerking. Bij Achilles ’29 had men pech dat de lat de aansluitingstreffer voorkwam; Freek Thoone raakte het aluminium. De thuisploeg probeerde het wel, maar het leverde niets op. De Groesbekers staan 17e in de Jupiler League.

Supporters van MVV werden tijdens dit duel door de politie uit het uitvak geveegd. Reden: een spandoek. Dit meldt 112Groesbeek.nl maandagmiddag.


Foto’s met dank aan Damen Videoregistratie Groesbeek!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 april, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 30 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

Echt waar alweer verloren van Echt. Ze(we) kunnen nog steeds gaan voor plaats 10. Jammer, weer niks dit seizoen.

Weer een penalty? Deze keer weliswaar gemist, maar ik geloof dat Treffers ieder wedstrijd wel een penalty (of meer) krijgt…Toeval?

Treffersfan

Wat een domme reactie als je de wedstrijd niet hebt gezien.

Andere Peter

Een dramatisch Achilles gezien vanmiddag tegen een eveneens zwak MVV. De echte beleving om een wedstrijd te winnen ontbrak. De thuisblijvers hebben het gelijk aan hun zijde gehad. Vrijdag tegen RKC zal het beter moeten, anders heb ik dit seizoen wel gezien. Buiten invaller Freek geen enkele speler met een voldoende.

achilles29

heb de trainer lang mijn hand boven zijn hoofd gehouden, maar als hij zo door gaat met zijn basis en wissels. dan pakken wij niet veel punten meer. echte achilles mensen weten wat ik bedoel met deze opmerking. hoezo geen belang meer hebben?

Andere Peter

Precies om het seizoen goed af te ronden, had je deze en aankomende wedstrijd moeten winnen. Inderdaad de trainer valt door de mand. Sommige spelers zijn helaas al met hun afscheid bezig.

Andere Peter

En de Treffers ook dramatisch. Uit de laatste 5 wedstrijden slechts 2 punten is ronduit slecht. Uitslag had ik overigens goed voorspeld, maar dat is niet moeilijk met EVV als tegenstander. Is altijd 1-0 of 0-0. Uit of thuis maakt niet uit.
Slecht week voor de groesbeekse ‘topclubs’.

EVV ' er

Evv-Treffers was een geweldige pot vanmiddag. Twee ploegen die er vanaf minuut 1 in vlogen. Reclame voor het amateurvoetbal. Treffers de beste ploeg die ik in Echt gezien heb dit seizoen. Te lage klassering snap ik daarom niet zo goed.

Insider

@EVV er; jij bent geen EVV er… 😉

willy

dacht ook niet wand Reclame voor het voetbal moet je niet bij EVV zijn,

Andy
Gisteren erg tam en zonder inspiratie spelend Achilles gezien. Snap sommige wijzigingen in de basis-elf eerlijk gezegd ook niet. Waarom in 1 keer Sanders wel laten spelen, terwijl het juist zo goed ging achterin. Ook het feit dat Surmeli ernaast stond vond ik een verrassing. Surmeli was juist de laaste wedstrijden bezig een belangrijke factor te worden. Lijkt alsof bepaalde spelers al met hun hoofd bij hun nieuw club zitten, terwijl dit juist de wedstrijden zijn die gewonnen moeten worden. Nu sta je 17e, terwijl je bij winst na vanavond gewoon 14e had kunnen staan. Er moeten nog wat puntjes… Lees meer »
Theo

Wat is er zaterdag gebeurt tussen de heer caanen en Leo en jan van pommeren op zuid

Topklasse

Wat is slechter? Wanneer Achilles 17e wordt of wanneer Treffers 5e wordt?

boersteeg

topklasse dit jaar nog niets, maar als promotie dergedatie
om de hoek komen kijken wel natuurlijk.
afgelopen weekend was het natuurlijk bagger wat ze lieten zien.
denk dat de meesten naar het einde verlangen want het was een zwaar jaar voor de meeste spelers.
en dan volgende competietie er weer fris en vol spirit er tegenaan gaan.

henk
Ik denk toch dat het echt groots is wat A29 heeft bereikt in de JPL. Het verdubbelen van je wedstrijdpunten in je 2de seizoen en ik als Treffers fan zie ons clubje weer blijven hangen tussen 5 en plek 10 er zit weinig vooruitgang in, ondanks dat er toch spelers bij lopen die al 3 seizoenen met elkaar mee draaien in het 1ste team. Te veel verval en het zijn niet zoveel wedstrijden die je verliest ten opzichte van Lienden en als je dat optelt dan stond je gewoon mee bovenaan. Helaas zie ik in de Topklasse geen een ploeg… Lees meer »
Twan

Nec kampioen en gaan de stad in achielles verloren en gaan de kippenschuur in la la la la la

Andere Peter

He Twan jij gaat toch naar de Treffers?

Topklasse
Ja Henk dat vind ik ook. Achilles heeft progressie geboekt en hoe dat op de ranglijst uitpakt is niet zo van belang of dat nou 17e of 14e is. Voor het gevoel is die positie natuurlijk wel van invloed. Als Achilles deze stappen blijft maken dan hoeft het niet bang te zijn er over twee jaar uit te vliegen. Bij de Treffers is de progressie minder. Al is over het algemeen harder gewerkt en meet strijd geleverd dan vorig jaar. Maar of dit voldoende basis biedt om volgend jaar bij eerste 7 te zitten is toch de vraag. Zeker met… Lees meer »
Frankert

@topklasse,
Ik schat De Treffers toch wel degelijk hoger in dan HBS en AFC, HBS is al vanaf de oprichting van de topklasse een club die rond plek 10 speelt en AFC heeft dit jaar ook gewoon een mindere ploeg. Hebben na het kampioenschap niet of nauwelijks doorgeselecteerd en volgend jaar zal er ook geen denderend team staan. Ik heb het volste vertrouwen in De Treffers.

Frankert

Bovendien krijgen we Smits als vervanger waarmee het vertrek van van Riel al is opgevangen.

wpDiscuz