Just Berends naar De Treffers

De Treffers heeft er voor volgend seizoen wederom een speler bij. Just Berends (23) is de nieuwe versterking voor de roodzwarten.

De Treffers gebouw (HvdB)

Berends komt over van FC Antwerp, een tweedeklasser uit Belgie. De verdediger speelde eerder al voor Jong Vitesse en AGOVV Apeldoorn. Bij laatstgenoemde club speelde hij in de Jupiler League 18 duels. De Treffers maakte daarnaast ook bekend dat Willie Willems tot het einde van dit seizoen de hoofdtrainer is. Ton Caanen vertrok donderdag namelijk per direct naar Cyprus.

Berends is de negende speler die naar Sportpark Zuid komt. Soufiane Dadda en Ken Leemans spelen dit seizoen al in het roodzwarte shirt. Wesley Meeuwsen, Hafid Sarkouke, Bram Eltink, Twan Smits, Rick Verbeek en Bas Hendriks volgen komend seizoen. Daarnaast zijn eerder dit seizoen al de contracten van Niels Kornelis, Frenk Keukens, Jan Willem Stronks, Coen Maertzdorf, Robin Janssen, Joris Janssen en Jos Peltzer met één jaar verlengd.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 april, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
stil aan de overkant

grote aanwinst, maakt ons volgend jaar kampioen, samen met de nieuwe trainer….. Anton Janssen

kees

Met minder dan een kampioenschap mag De Treffers volgend seizoen niet tevreden zijn!

Treffersfan

Wat een onzin. Een nieuwe trainer, heel veel nieuwe spelers. Laten we tevreden zijn met een plaats bij de bovenste 7. Dan promoveren we naar de 2e divisie. Dat is het doel!

Kees

Tuurlijk niet. Met al deze nieuwe spelers moet De Treffers gewoon kampioen worden. Anders had je de centjes beter op de bank kunnen laten staan. Eerste 7 was met huidige selectie ook haalbaar geweest.

henk

mooi weer een aanwinst, en kwa trainers, hou het mooi bij Willy willems aangevuld met clubmensen of die een goed verleden hadden met de club. Joop v/d Ing, Jeroen van Haaren. Patrick Pothuizen, Misschien ziet Jasper Zuidwijk ook wel kansen als ass. trainer of bij de TC. Ik denk dat anton janssen ook geen slechte zou zijn.
Komt helemaal goed volgend seizoen.

wpDiscuz