De Treffers wint in Utrecht van Hercules

De Treffers heeft zondag drie punten gepakt. De Groesbekers versloegen Hercules met 0-2.

detreffers

De gasten konden niet beschikken over enkele belangrijke spelers, waaronder clubtopscorer Santiago Macedo. Desondanks waren de roodzwarten onder leiding van Willie Willems de bovenliggende partij. Hercules-doelman Ritchie Steinmann moest enkele malen in actie komen om een tegentreffer te voorkomen. De grootste kans van de eerste helft was echter voor Hercules, maar Rob Rietveld wist een goede scoringskans niet te benutten.

Na de thee golfde het spel wat op en neer, maar veel kansen waren er niet. De Treffers was uiteindelijk de ploeg die de openingstreffer wist te scoren. Nadat Daan van Benthem in de 73e minuut op de noodrem trapte en daarvoor rood zag, scoorde Eef van Riel uit de daaropvolgende vrije trap de 0-1. Michel van Veen scoorde vijf minuten later de 0-2. Daarmee was het duel beslist.

De Treffers staat vooralsnog vijfde in de zondagtopklasse. In 27 duels zijn er 43 punten gehaald. De mannen van Zuid kunnen nog een plaatsje stijgen, afhankelijk van het resultaat bij UNA – Koninklijke HFC. Dat duel is om 14:30 uur begonnen.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 april, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Treffersfan

Goed gedaan jongens!

stil aan de overkant

klasse !!!!

Topklasse

Als als als… Treffers had echt kampioen kunnen worden dit jaar.

Andere Peter

De wisselvalligheid heeft de treffers de das om gedaan. Degene die aan het eind van het seizoen de meeste punten haalt, is het meest constant en wordt daarom de terechte kampioen.

wpDiscuz