BVC ’12 kampioen Derde Klasse D

BVC ’12 is zondagmiddag kampioen in de derde klasse geworden. De ploeg uit Beek-Groesbeek won in eigen huis haar kampioenswedstrijd tegen Hatert: 2-1.

Voor BVC ’12 is het het derde kampioenschap op rij. De groen-gelen werden vorig jaar al zonder problemen kampioen in de vierde klasse en dit jaar was dat niet anders. De Bekenaren verloren in 22 duels nog geen wedstrijd, 18 keer werd er gewonnen en viermaal werd er gelijk gespeeld. In het verleden schommelde BVC ’12 tussen de vierde en vijfde klasse. Vanaf volgend seizoen komt men dus uit in de tweede klasse.

De middag werd opgeluisterd door een aanwezig springkussen voor de jongste bezoekers en een muzikale afsluiting na de wedstrijd door Benny Wageman. Voor wat betreft het zondagvoetbal is BVC ’12 binnen de nieuwe gemeente Groesbeek-Berg en Dal (10 ploegen) de eerste kampioen.

Frans Derks, technisch manager van Achilles ’29, was zondag de vervangende scheidsrechter bij de wedstrijd. Het duel begon een halfuur later dan gepland.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 april, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De Kuier.

Proficiat met jullie geweldige prestatie. Hulde!

den millingse

Doe het met spelers uit eigen dorp dan is het een prestatie nu niet.

henk

welke club heeft nog wel spelers uit hun dorp? Als je mee wilt met de top, zul je iets moeten. Waarom voetballen er allemaal buitenlanders in Ajax, Psv en geen Nederlanders?

wpDiscuz