19 april: Open Dag Achilles ’29-talentenschool

Met ingang van het seizoen 2015-2016 is Achilles ’29 een echte profclub.

logo Achilles'29 (transparant)

Dit betekent dat in aansluiting op het 1e elftal (dat uitkomt in de Jupiler League) de standaardjeugdelftallen (A1, B1, C1 en D1) allemaal op divisieniveau gaan spelen.

Daarnaast start het team met Jong Achilles ’29 dat op maandagavonden tegen beloften-elftallen van andere profclubs een competitie gaat afwerken en een E1 team dat ter voorbereiding op de D1 met negentallen wedstrijden gaat spelen.

Op 19 april a.s. organiseert Achilles ’29 op sportpark De Heikant een open dag waarbij jeugdspelers hun kwaliteiten aan een deskundig team van trainers en scouts van de Groesbeekse club mogen komen laten zien. Op onderstaand schema is aangegeven hoe laat welke spelers waar verwacht worden:

• Voor huidige 1e jaars E / 2e jaars Top F-spelers; 2e jaars E / 1e jaars D-spelers en 2e jaars D en 1e jaars C-spelers begint de open dag om 10:30 uur (uiterlijk 10:00 uur aanwezig in clubhuis De Kuier)
• Voor huidige 2e jaars C / 1e jaars B-spelers en 2e jaars B en 1 jaars A-spelers begint de open dag om 12:30 uur (uiterlijk 12 uur aanwezig clubhuis De Kuier)

Aan de hand van deze open dag vindt er op 5 mei een training plaats van mensen die hiervoor geselecteerd worden. Op 12 mei tenslotte speelt elke leeftijdscategorie nog een testwedstrijd.

Heb jij bijzonder voetbaltalent en wil je bij Achilles ’29 uitgroeien tot een echte profvoetballer? Schrijf je dan snel in voor deze open dag. Inschrijving kost € 5,– per speler en kan alleen via [email protected], onder vermelding van je naam, je leeftijd, de club en het team waar je op dit moment speelt en je telefoonnummer.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 april, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 19 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Berg & Dal

Achilles is echt Top bezig!
Mooi dat we vanaf 1 juli een echte BVO in onze gemeente krijgen.
Berg & Dal, het Volendam van zuid / oost Nederland!

Theo

Prachtig om heel de omgeving te laten afbellen voor spelers voor de jeugd en dat wel door de heer F Derks. Valt heel goed bij de berg en Dalse verenigingen

Echte profclub, laat me niet lachen .

Groesbeker

wat een onzin, er zijn genoeg clubs met amper genoeg leden om hun teams te vullen en dan krijg je die arrogantie van de enige echte Plofclub van Groesbeek eroverheen die overal jeugdspelers gaan ronselen met gratis entree en munten..
En dan moet je ook nog betalen om je kunsten te laten zien..deze actie gaat echt alles te boven, wat een arrogantie.

Hans2
Wat een klotereacties weer van lui die de hele bedoeling niet snappen van deze open dag omdat ze niet lezen wat er staat geschreven. Het 2e elftal en 4 jeugdteams gaan op divisieniveau spelen en daar kan iedere speler met talent zich voor aandienen. Als je denkt talent te hebben dan is dit een ideale manier om jezelf in de kijker te spelen en op een hoger niveau te gaan voetballen misschien. Dat men hier spelers voor vraagt is toch logisch en heeft niets te maken met arrogantie. Trouwens, elke vereniging en met name de Treffers organiseert zoiets al veel… Lees meer »
Treffersfan
Correctie: De Treffers organiseert dit soort dagen ook, maar dan voor die jongens en meisjes die nog niet voetballen en toch graag eens kennis willen maken met de voetbalsport. En dat heeft niets met scouting of het binnen halen van talenten te maken. Dat is echt wat anders. Overigens zijn die dagen GRATIS! Het staat Achilles vrij om dit te doen. Ze zullen wel moeten. Want met het huidige niveau van de jeugdafdeling sla je natuurlijk een modderfiguur. Ik geef ze dus gelijk. Maar ze beseffen toch ook wel dat ze hier in de regio geen vrienden mee maken. Je… Lees meer »
Groesbeker

@ Hans2; ben toch eens reuze benieuwd of die “bijna-profs” die Achilles heeft aangetrokken voor het nieuwe seizoen ook hebben moeten betallen om mee te trainen bij de selectie?
Denk het niet he..nee precies! Waarom jeugd wel dan?
Kromme verhoudingen..en zoals Treffersfan al schrijft, kom lekker bij op Zuid, Noord, De Horst en Bredeweg in de jeugd ballen, veel gezelliger en gemoedelijker!

achilles29

het druip er weer af.stelletje sukkels

Theo

Doet het nog na twee jaar nog steeds zoveel pijn dat Achilles een bvo wordt !! P.s een jaartje of vijf geleden kon mijn neefje uit malden een gratis scooter krijgen om bij de treffers in de A 1 te komen voetballen . Maar ja toen had de treffers geld genoeg en speelde niet een treetje lager !

Dat heeft je neefje gelogen Theo.

Treffersfan

Achilles29, als je alleen op deze manier kunt reageren, hou dan je … Ik geef je toch gelijk. Wat wil je nog meer?

Theo

Ik denk het niet H1 ,dit weet ik wel heel zeker !

Theo

H 1 net als op de heikant is het op zuid net zo ,maar goed dat jullie niet alles weten ! P.s ik zou het niet eens willen weten , en H 1 dit is geen lul verhaal

Hans2
@groesbeker Wat een gezeik over ‘€5 ” joh!! Als ik op Zuid ga kijken dan moet ik €8 betalen en vraag ik me ook weleens af waarvoor? Eigenlijk zou ik er geld bij moeten krijgen maar daar hoor je mij toch ook niet over klagen. Ik heb telkens weer de hoop dat het z’n geld waard gaat zijn. En dan is het ook nog niet eens gezellig en gemoedelijk met een paar van die schreeuwende mafkezen op de staantribune die hun eigen spelers verrot schelden! En wat Theo zegt is ook waar. Dat was toen de A1 nog op “divisieniveau”… Lees meer »
Treffersfan
@Hans2, Wat betreft die mafkezen op de staantribune, daar moet ik je helaas gelijk in geven. Ik hoor dat ook en erger mij daar verschrikkelijk aan. Maar het merendeel van onze supporters is gelukkig niet zo. Overigens kom ik ook regelmatig op de Heikant en dan is het die 10 Euro(!) eigenlijk ook niet waard. De laatste thuiswedstrijden, met als dieptepunt die natte en koude maandagavond tegen Telstar, waren niet om aan te zien. Als dat betaald voetbal anno 2015 is, weet ik ook waarom we internationaal steeds verder afglijden. En ook jullie supporters zijn echt niet altijd even ‘vriendelijk’.… Lees meer »

Hans 2 , op de heikant heb je die mafkezen ook

achilles29

wim op zuid alleen maar

Achilles 29 wat bij jij triest figuur , graag de boel opnaaien en verzieken .

Theo

Was aardig druk vandaag met de jeugd , veel groesbekertjes gezien en uit de omgeving ,die niet gebelt zijn en uitzichzelf zijn gekomen ,dus zo kan het ook ,

wpDiscuz