Opening Jeu de Boules-banen Germania

Zaterdag 25 april zal om 16:00 uur op sportpark Noord in Groesbeek de officiële opening plaatsvinden van vier splinternieuwe Jeu de boules banen.

De Jeu de Boules-banen bij Germania.

De Jeu de Boules-banen bij Germania.

Deze jeu de boules banen zijn een idee van de Germania “Alte Herren” die afgelopen zomer collectief besloten hebben om hun voetbalschoenen aan de spreekwoordelijke wilgen te hangen en een goed excuus zochten om zaterdags toch op sportpark Noord te kunnen zijn.

Onder het motto “sponsoring in natura” zijn daarna een paar sponsoren bereid gevonden om de benodigde materialen te leveren en vervolgens zijn een aantal vrijwilligers aan de slag gegaan om de kunstgras banen, bestrating en beplanting aan te leggen.

Iedereen is van harte welkom om a.s. zaterdag naar sportpark Noord te komen en te zien hoe dit mooie spelletje gespeeld wordt.Wilt u zelf komen spelen (competitie en/of vrijblijvend) dan is dat uiteraard ook mogelijk en verwijzen wij u naar de voorwaarden op de Germania-website.

Ook kunt u zich nu al opgeven voor het Kús de Linkse familie toernooi op zondag 31 mei a.s. waar naast het traditionele 7 tegen 7 voetbaltoernooi ook een Jeu de Boules-toernooi gespeeld gaat worden. Verder zijn er ook zogenaamde arrangementen te reserveren waarbij men met grote en/of kleine groepen kan komen spelen onder het genot van een hapje en een drankje.

Alle informatie over het spelen van Jeu de boules bij Germania vindt u op www.germaniagroesbeek.nl.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 april, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De Paap

Dat kan tot mega toernooien uitdraaien, na voetbal Groesbeeks 2de sport?
Effe oefenen nadat je bij huisarts, apotheek of zo geweest bent!
Ook daar ligt n schitterende baan. Buurt Spoorlaan / Pluryn

frans

ik heb anders een hekel aan alles wat met Franssen te maken heeft.
Ik loop ook niet op het trottoir maar op de stoep. Ik ken Frans maar Frans kent mien nie. Maar leuk idee om een balletje te gooien tegen ander balleke.

NJBB

Speel toch liever PETANQUE,is eenvoudiger,maar ook Frans.

wpDiscuz