Adelbrecht groep 6 Gelders kampioen schoolvolleybal

Het groep 6-team van de Groesbeekse basisschool Adelbrecht-Windekind is kampioen geworden tijdens de Gelderse schoolvolleybalkampioenschappen.

Adelbrecht_groep_6_schoolvolleybal_Groesbeek_Gelderland_2015-DGB
De kampioenen. Boven: Niek Oteman. Midden vlnr: Anna Alsemgeest, Sanne Schoonderbeek en Jonne Willems. Onder: Jane Smeets.

Woensdag 22 april speelden Niek Oteman, Anna Alsemgeest, Sanne Schoonderbeek, Jonne Willems en Jane Smeets mee met de provinciale kampioenschappen schoolvolleybal. Zij mochten hier aan meedoen omdat ze in oktober één van de winnaars waren tijdens het Groesbeekse schoolvolleybaltoernooi, dat jaarlijks door Ikaros wordt georganiseerd. De winnende teams kunnen zich opgeven voor het provinciale toernooi.

De provinciale kampioenschappen werden in de Mheenhal in Apeldoorn gehouden. Adelbrecht-Windekind was het enige Groesbeekse team dat hier aan deel heeft genomen. Er werden drie pittige wedstrijden in de poule gespeeld die allen werden gewonnen. Het groep 6-team mocht vervolgens de finales spelen. Ook deze werden met overmacht gewonnen en daarmee is het Adelbrecht-team Gelders kampioen.

Op 20 juni 2015 volgen de landelijke kampioenschappen in Houten. Adelbrecht groep 6 mag als Gelders kampioen deelnemen aan dit NK en zal dit naar verwachting ook doen.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 april, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
jannie

Van harte.

wpDiscuz