Aanvaller Mutzers naar De Treffers

De Treffers heeft er voor de komende twee seizoenen een nieuwe aanvaller bij; Robert Mutzers (22) komt over van Dongen (Hoofdklasse B).

detreffers

Vorige week werd bekend dat Mutzers al een overeenstemming had bereikt met De Treffers, maar mogelijk alsnog in het betaalde voetbal terecht zou komen. Dit zou voor 1 mei bekend worden. Van FC Den Bosch en RKC Waalwijk, de overige twee opties, kreeg de aanvaller na enkele trainingen geen contract aangeboden, waardoor de overstap naar Groesbeek een feit is. Mutzers heeft dit seizoen 20 keer weten te scoren in de hoofdklasse B en is daarmee topscoorder.

Mutzers is de tiende speler die naar Sportpark Zuid komt. Soufiane Dadda en Ken Leemans spelen dit seizoen al in het roodzwarte shirt. Wesley Meeuwsen, Hafid Sarkouke, Bram Eltink, Twan Smits, Rick Verbeek, Bas Hendriks en Just Berends volgen komend seizoen. Daarnaast zijn eerder dit seizoen al de contracten van Niels Kornelis, Frenk Keukens, Jan Willem Stronks, Coen Maertzdorf, Robin Janssen, Joris Janssen en Jos Peltzer met één jaar verlengd.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 april, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 17 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Hans2

Nou, maak van dat vreemdelingenlegioen maar eens een team! Ik dacht dat de Treffers een andere weg wilde bewandelen?
Werk aan de winkel voor de nieuwe trainer en (voor mij) gelijk een logische verklaring waarom Willie Willems niet wil. Als het niet lukt ligt het tenminste niet aan hem.

Treffersfan

Wat een zure reactie Hans2. En vraag eens aan Willie waarom hij geen hoofdtrainer wil worden. We hebben er in elk geval weer een prima speler bij. En dat moet ook wel want er gaan/moeten er ook een flink aantal vertrekken. Ook ik zou liever wat meer stabiliteit zien, maar we gaan allereerst voor kwaliteit. We willen tenslotte volgend seizoen promoveren.

kees

Het is duidelijk wie er volgend jaar kampioen wordt / moet worden.

Theo1

Hans2 zal pluisjes dat niet hebben Bij de heikant met al die vreemdelinge . Trouwens de hele veringing wordt vreemde legioen . Succes

Piet

Precies Treffersfan. Wat een vreemde reactie van die negatieveling. Ze laten er op Zuid geen misverstand over bestaan dat ze naar de 2e divisie willen. Dit is puur op kwaliteit aangetrokken. Oude tijden gaan herleven!!

Hans2
@theo1 Dat Treffers als vereniging een vreemdelingenlegioen wordt heb je mij niet horen zeggen. Dat zijn jouw woorden. En wat dat nou weer met de Heikant heeft te maken?? We hebben het over de Treffers theo1. @Piet Heeft niets met negatief te maken maar met het uitgestippelde beleid waar ze nu ineens van afwijken? En als ze perse kampioen willen worden om te promoveren zoals Treffersfan zegt dan is het een hele gewaagde en onzekere stap als je louter vreemde spelers binnenhaalt waarvan je maar moet afwachten of er een team van te maken is dat de verwachtingen kan waarmaken.… Lees meer »
Treffersfan

Dat klinkt al heel anders @Hans2. Maar spelers die je binnen haalt zijn toch per defitie ‘vreemd’. Het beleid is er op gericht om te promoveren naar de 2e divisie. Dus waar wijken we dan vanaf?

Hans2

Van het langjarige traject dat men had ingezet om de Treffers weer een stabiele factor in de Topklasse te laten worden en te bouwen aan een team waarin spelers voor langere tijd hun waarde willen/kunnen bewijzen.
Ik begrijp het wel een beetje hoor, met een 2e Divisie op komst dat plannen kunnen veranderen, maar ook dit seizoen is dat niet echt gelukt met zoveel nieuwe spelers. Is er nu een beter scoutingsbeleid?

randje-16

ik zeg het niet graag , maar goed bezig op zuid.

Treffersfan

@Hans2, Je hebt gelijk hoor. Maar je vergeet dat onze nieuwe TC (HJG en PL) te maken had met een ‘erfenis’ van spelers wiens contract was vroegtijdig was verlengd. Die spelers vertrekken nu allemaal. Daarnaast is onze scouting uitgebreid en heeft zich verder ontwikkeld. Want we willen naar die 2e divisie!

Marcel

Laat Mutzers zijn kansen aftasten op Zuid. En als hij dan echt gaat slagen kan Hans2 het wat zwart witter bekijken als Theo1 en Piet, mits er dan meer aantrekkingskracht van de Heikant uitstraalt.
Spelers moeten kunnen slagen, clubs moeten aantrekkelijk zijn, beiden zijn dat … ja toch?

geert

Veel gezwam

geert

Veel gezwam
Op de Groesbeek

geert

De nieuwe Tc heeft geen erfenis gehad en er was geen enkele speler met een contract voor dit jaar bij de overname. De nieuwe spelers en de oude spelers hebben van de nieuwe TC een contract gekregen en zijn dus hier verantwoordelijk voor. Zoals ook voor het contract van ton C ( 2jaar? ) De spelers die nu komen op enkele namen na heb ik en denk ik velen van ons nog niet gezien.Maar heb er vertrouwen in dat het goed komt en hoop op mooier en goed voetbal in het volgende seizoen.

achilles29

teffersfan vertelt alleen maar gezwam

Treffersfan

Jawel hoor. Vorig seizoen ( in november!) zijn de contracten van spelers verlengd door de vorige TC. Spelers die nu allemaal moeten vertrekken.

geert

Nee hoor Treffersfan het is gewoon niet waar dat deze spelers een erfenis zijn. En ook niet dat de contracten van spelers in november zijn verlengd. Dit is ook eenvoudig om na te kijken en op te zoeken. Als voorbeeld , Robin J , Eeef Vr , Barry de B , Niels K , contract in januari. De rest van de spelers kun je ook eenvoudig opzoeken. Dan zul je zien dat deze huidige selectie van de nieuwe TC is.

wpDiscuz