Helmond Sport te sterk voor Achilles ’29

Achilles ’29 heeft vrijdagavond verloren. Het was voor de mannen van trainer Francois Gesthuizen de vijfde nederlaag in zes duels. In Helmond werd het 3-1 voor Helmond Sport.

logo Achilles'29 (transparant)

Met rust was er nog niet gescoord. Kansjes waren er over en weer. Aan de zijde van Helmond Sport kregen Stanley Elbers en Kevin Visser mogelijkheden om de score te openen, terwijl Achilles ’29-spelers Rutger Worm en Esmat Shanwary aan de andere kant gevaarlijk werden.

Het duurde tot een kwartier voor tijd tot het eerste doelpunt viel: Elbers kopte raak. Een kwartier eerder kopte Gomez van Helmond Sport nog op de lat. De thuisploeg had vervolgens geen moeite meer met de gasten uit Groesbeek. In de 85e minuut scoorde Oumar Diouck de tweede Helmondse treffer van de avond en twee minuten later maakte Kevin Visser er al weer 3-0 van. De Groesbeekse eretreffer kwam in blessuretijd op naam van Steven Edwards.

Met nog één duel te gaan in de competitie is de 18e plaats voor Achilles ’29 een feit. De achterstand op Helmond Sport (17e) is te groot en Fortuna Sittard (19e) kan niet meer bij Achilles ’29 komen.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 mei, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 19 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Theo1

Gedicteerd met de 18 plaats knappe prestaties !!!

Roodkapje

Uitsupporters 0 !!

+punt daaraan is wel, dat niemand ziet het slecht het weer was.

Piet

Weer een jaar naar de knoppen. Veel geld over de balk gegooid, geen centimeter opgeschoten. En maar volhouden dat het leuk is in se JL. Het begint op de lachspieren te werken. Hoogmoed komt……

Hans2

En de grootste losers zijn diegenen die, zoals zij hierboven, op zo’n manier reageren. Zielig hoor!

Sander

@roodkapje
De uit supporters mochten in de gewone vakken plaatsnemen, dus laat je voortaan eerst even goed informeren aub.

Roodkapje

@sander.
Ga je straks ook zeggen dat het voetbal goed was?

Henk

Mensen dit is de keus van Achilles . Zelfs de jeugd word een vreemde legioen hun keus ik heb er geen moeite mee .ik ben zelf lid van de Groesbeekse boys en daar doen wij het op onze manier

stil aan de overkant

@Roodkapje. Achilles’29 speelt al ruim 10 jaar het goed, en zeker het beste, voetbal binnen onze gemeentegrens. Een club met ambities, waar (veel) geld in het eerste elftal wordt geïnvesteerd, moet altijd het hoogst mogelijke nastreven. Dus…. Zo hoog mogelijk je krachten willen meten. Dat het voor velen hier zuur is dat Achilles’29 dit nu op een niveau doet waar andere re clubs nog nooit geacteerd hebben is jammer voor hen. Des te zieliger zijn hun reacties. Laag van niveau, misschien wel net zo laag als het voetbalniveau van hun eigen club.

henkie

Rij net door het dorp en omstreken en zie tot mijn ergenis dat overal rood spul / slierten tegen kom. Het is leuk dat je kampioen bent. Maar vraag me af of dat spul wat door heel groesbeek zwerft wordt opgeruimd en door wie? Het waait alle kanten op. Of hebben we binnen kort weer een dag dat we met zijn alle opruimen?

Piers

Henkie wat heeft dit met een artikel over Achilles te maken??
Inderdaad Achilles doet het op hun manier, zou ook niet mijn manier zijn. Ik vrees dat er op langere termijn weinig over blijft van de club binding zoals die er wel ooit was. Ik heb niets met welke club dan ook, maar de ambities op de Heikant lijken wel erg hoog. Prima de tijd zal leren of het de goeie keus is geweest.

fluitkelje

Hans2 als er een grote loser is.

Hans2

Goh, dat jij je ook al aangesproken voelt flierefluiter?

fluitkelje

Hans2 reageer toch niet meer hier , ze kotsen je uit , lamstraal.

Stil aan de overkant, jij zegt dat ze streven om op het hoogste te dicteren . Maar is het niet zo dat ze naar de jp zijn gegaan voor het geld omdat ze bijna of geheel bankroet waren , dit is puur uit ellende voortgekomen.

Eitje

Die slierten komen van een jeugd elftal dat moet toch kunnen want het eerste van zuid hebben ze niet nodig

Hans2

Hey Flierefluiter,
Gezien de duimpjes valt dat reuze mee.
Als jij nou eens reageerde op het onderwerp ipv alleen maar te schelden!

Buisje

Vorig jaar 20e, dit jaar 18e. De stijgende lijn is ingezet.
Als we zo doorgaan, zijn we in 2025 kampioen van de JL !!!

fluitkelje

Als jij dat ook eens deed Hansje , wat heb jij over het onderwerp geschreven , iedereen mag reageren hoe hij wil , en als het jou niet aanstaat zijn het losers.

Sprookje

Ach, de B2 tjes waren kampioen….. Treffers vind het blijkbaar goed dat er illegaal vuurwerk wordt afgestoken, en rotzooi van de kar wordt gegooid.
Kampioen ben je als je het ook opruimt!!

wpDiscuz