Doelpuntloos gelijkspel De Treffers, FC Lienden kampioen

De Treffers en OJC Rosmalen zijn zondag niet verder gekomen dan een 0-0 gelijkspel. FC Lienden werd op de voorlaatste speeldag kampioen in de zondagtopklasse.

Het was zondagmiddag niet best. Gezien het spelbeeld in het eerste bedrijf was een 0-0 ruststand niet verwonderlijk. Ook na rust vielen er geen doelpunten, al kreeg De Treffers wel de betere kansen om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Zo liep Wessel van de Horst alleen op de OJC-doelman af, maar won laatstgenoemde dat duel. OJC Rosmalen was middels uitvallen ook niet geheel ongevaarlijk.

Door het gelijkspel van De Treffers en de winst van VVSB is de derde plaats voor de Groesbekers niet meer haalbaar. De Treffers staat nu vierde met 47 punten, evenals de nummer vijf: JVC Cuijk. FC Lienden profiteerde optimaal van puntverlies van concurrent UNA en werd kampioen.

Volgende week speelt De Treffers haar laatste competitiewedstrijd; AFC Amsterdam komt dan op bezoek.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 mei, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 13 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

triest, en dan een bus laten rijden en de trouwe honden die altijd met de auto gaan, zo`n slappe vertoning laten zien. Van beide kanten trouwens. En dan vragen om naar een afscheidswedstrijd te komen kijken op pinkster zaterdag. Goede timing. Slecht om zoiets te organiseren voor een van de toppers van zuid.

Roodkapje

ECHTE supporters vinden dat geen probleem !!

Henk kan dan niet.

Theo

H1 hopelijk ook niet !

henk

Nee, en ik niet alleen. Er zijn meer leden van de supportersvereniging die dan erop uit gaan. Lang Pinksterweekend voor degene die daar niet aan gedacht hebben. Zal opzich wel goedkomen, gewoon jammer van die datum.

Piers

Henk is een eitje en probeert de boel op te naaien hier. Trap er niet in!!!

Hoezo Theo?

Treffersfan

Er kan toch niet met iedereen rekening worden gehouden. Ik kan die dag ook niet aanwezig zijn. Jammer dan! Je kunt je maar ergens druk over maken. Overigens beschouw mezelf dan nog steeds een ECHTE SUPPORTER.

stil aan de overkant

Mooi potje vandaag?

Theo1

Ach ja was niet best ze vonden wel best ojc had puntje ook nodig om veilig te spelen dat was aan bijde kanten te zien vond het wel best zo gisteren had er vrede mee. Datum van Jasper had ik ook nier gekozen dat weekend want wij zijn der ook niet .

Roodkapje

Ik bedoelde er ook niet mee dat iemand geen echte supporter is.
Voor welke club je ook bent, je support op je eigen manier.
Ik persoonlijk kijk erg uit naar deze dag!

Jasper verdient iedere minut van zijn dag.

Janus

@henk als jij inderdaad van de supporters vereniging bent moeten ze je per direct royeren. Maak dingen bespreekbaar binnen kamers en niet via een “online gastenboek”.

Blijkbaar ben je niet eens goed geïnformeerd en weet je dus ook niet hoe deze datum tot stand is gekomen.

Het is hier het te triest voor woorden man man

henk

Janus. Ik ben supporter en ik weet dat er leden van de supporters vereniging niet kunnen.En ik weet idd. Niet waarom er voor die datum gekozen is. Maar wat de reden ook is. Het is jammer dat er misschien, waarschijnlijk, minder supporters wel of niet bij een vereniging aanwezig zijn. Dus niet meteen zo in de aanval en zeker niet vandaag 4 mei. Ik wens Jasper het allerbeste.

wpDiscuz