Afscheid van De Treffers-clubicoon Zuidwijk

Jasper Zuidwijk gaat, na 2 seizoenen De Treffers A1 en daarna 18 jaar in het eerste elftal gevoetbald te hebben, stoppen bij de Groesbeekse club.

detreffers

De 36-jarige verdediger heeft de landstitel van 1998 op zijn naam staan en het 1000e doelpunt. Als A-junior verliet Zuidwijk 20 jaar geleden de jeugd van Olympia ’18 voor De Treffers. Al in zijn eerste jaar bij de selectie scoorde hij in de wedstrijd tegen IJsselmeervogels om het landskampioenschap. De verdediger werd in zijn periode bij De Treffers gehuldigd, omdat hij meer dan 500 wedstrijden als Treffersman op zijn naam had staan.

Vanaf de Hoofdklasse in 1975 heeft geen enkele speler het gepresteerd zo’n lange tijd bij aan een stuk in het eerste elftal van De Treffers te voetballen. Om überhaupt twintig jaar bij een club te voetballen, is erg bijzonder. “Daar zijn wij als vereniging dan ook ontzettend trots op”, laat de club weten. “Natuurlijk betreuren wij dat onze Jasper de club gaat verlaten, maar wij snappen deze beslissing en gunnen hem alle mooie dingen die nog op zijn pad gaan komen”. Zo gaat hij verder als voetballer bij Germania en wordt Jasper deze zomer vader.

Een afscheid als dit gaat niet zomaar voorbij. Daarom is er op zaterdag 23 mei een afscheidswedstrijd voor Jasper op sportpark Zuid, met aansluitend een feestavond in de kantine. Het eerbetoon start om 17:00 uur. Dit is niet zomaar een wedstrijd, maar een wedstrijd tussen de huidige De Treffers-selectie en een speciaal team; “De Vrienden van Jasper”.

In dit speciale team spelen onder andere Patrick Pothuizen, Sandy Schreur, Marc Peters en andere voormalige topspelers van de club. Allemaal (oude) bekende betreden het veld en zullen een mooie pot voetbal spelen. Dit zal Jaspers laatste wedstrijd zijn als rood-zwart aanhanger.

Vanaf 19.00 uur vindt de feestavond plaats in de kantine. Het bestuur, zijn team en natuurlijk de Supportersvereniging hebben iets in petto voor Zuidwijk. Iedereen heeft dan de gelegenheid om hem te spreken en een drankje met hem te drinken. Het gaat een onvergetelijke feestavond worden.

Zorg dat u 23 mei op Zuid bent om deze gedenkwaardige gebeurtenis bij te wonen!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, clubwebsite De Treffers

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 mei, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Roodkapje

Jasper HELD!!

wpDiscuz