Germania klaar voor “Operatie Victorie” (Radio Veronica)

VV Germania is dit jaar uitverkoren voor de “Operatie Victorie”, een samenwerking tussen Radio Veronica en de Koninklijke landmacht waarbij 70 projecten in ons land onder handen worden genomen.

Logo_Operatie_Victorie_Radio_Veronica-RV

Er is bewust gekozen voor 70 projecten in verband met 70 jaar Vrijheid in Nederland.

Nadat Germania vorig jaar maar net buiten de boot was gevallen werd men op vrijdag 25 april live op de radio, als nummer één project gelanceerd (beluister .MP3 hier). Een grote delegatie van de Koninklijke landmacht zal op dinsdag 12 en woensdag 13 mei komen helpen om het clubhuis op te knappen.

Radio Veronica zal vervolgens uitgebreid verslag komen doen op locatie waarbij dit project en uiteraard ook de andere projecten, live zijn te volgen. Het gaat bij Germania concreet om een totale renovatie van het clubhuis waarbij o.a. het schilderwerk (binnen en buiten), renovatie bar gedeelte, opknappen wanden/plafond en het aanpassen van het Jeu de Boules terras worden meegenomen.

Parallel aan dit grote project loopt de actie “sponsoring in natura” waarbij lokale ondernemers bereid zijn gevonden om de benodigde materialen te leveren welke nodig zijn om de Operatie Victorie te laten slagen. Daar waar de landmacht ons niet zal assisteren zullen eigen vrijwilligers en/of de bovengenoemde ondernemers zorgen voor de realisatie (o.a. schuifpui, veranda, opknappen toiletgroep, hangen nieuwe gordijnen)

Iedereen die zijn- of haar handjes uit de mouw willen steken (11 t/m 13 mei) of kennis wil maken met de mensen van de landmacht (12 en 13 mei) is van harte welkom. Vanaf vrijdag 8 mei a.s. zal worden begonnen met de voorbereidingen en op woensdag avond 13 mei moet het hele project zijn afgerond.

Een en ander is ook te volgen via de (lokale) media die hebben aangegeven om tijdens de operatie victorie ook aanwezig te zijn. Zie voor verdere informatie bij; www.germaniagroesbeek.nl.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 mei, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

Hopelijk komt die Operatie Victoria ook snel op het voetbalveld want het gaat jammer genoeg niet zo goed met het 1ste elftal. Ik zou zeggen “kom op Germania ” het zou zonde zijn om te degraderen.

wpDiscuz