Thiemo Vanmaris nieuwe aanwinst De Treffers

De Treffers heeft voor komend seizoen weer een speler vast weten te leggen: Thiemo Vanmaris (21). Hij tekende een éénjarig contract.

detreffers

Deze talentvolle aanvaller speelt momenteel in de Jupiler League bij Fortuna Sittard en kwam dit seizoen tien maal in actie. De Venlonaar speelde in de jeugd van VVV-Venlo en stapte zes jaar geleden over naar Fortuna Sittard. Na vier jaar jeugdopleiding maakte Thiemo twee seizoenen geleden de overstap naar het eerste elftal van deze Limburgse club. Zijn debuut maakte hij in augustus 2013.

De Treffers is flink bezig met vernieuwen. Naast Vanmaris komen volgend seizoen ook Wesley Meeuwsen, Hafid Sarkouke, Bram Eltink, Twan Smits, Rick Verbeek, Bas Hendriks, Just Berends, Robert Mutzers en Jordy van de Kracht naar Zuid. Soufiane Dadda en Ken Leemans zijn ook nieuw, maar spelen al in het rood-zwarte shirt.

Daarnaast zijn eerder dit seizoen de contracten van Niels Kornelis, Frenk Keukens, Jan Willem Stronks, Coen Maertzdorf, Robin Janssen, Joris Janssen en Jos Peltzer met één jaar verlengd.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, Website De Treffers

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 mei, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 21 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Goed bezig op zuid .

Leol

Weer een volle bus voor een seizoen

Roodkapje

Laatste speler is ook binnen.
Mogelijk komt er nog 1 A-speler door.
Nu erg benieuwd wie onze nieuwe trainer wordt.

kees

De nieuwe trainer kan zijn borst natmaken. Hoge verwachtingen, een bijna compleet nieuwe selectie en veel spelers die naar De Treffers zijn gekomen voor een basisplaats.
Moet een stevige persoonlijkheid zijn. Anton Janssen? Of toch Francois Gesthuizen?

Roodkapje

inderdaad. Mooie uitdaging.
En nogmaals, iedere speler weet dat je moet knokken voor je basisplaats.
Moet geen probleem zijn.
Gesthuizen wordt het sowieso niet.
Er zouden zich 16 trainers hebben aangemeld. Waarvan 10/12 uit het betaalde voetbal.
Volste vertrouwen in onze nieuwe TC.

Treffersfan

Vanmaris een nummer 10? Die hebben we nodig.

Theo1

Anton Janssen op weg naar zuid

Piet

Er wordt prima op kwaliteit aangetrokken. Dat is toch de eerste vereiste. Vooral in de voorhoede, daar was het dit jaar ook wat minder. Dus goed bezig TC!!

Hans2

@roodkapje
Geen 16 maar 22 en Anton Janssen zeker niet!

Andy

Ik blijf het gevaarlijk vinden om voor het jaar waarin je bij de eerste 6 moet eindigen een vracht aan nieuwe spelers binnen te halen én een nieuwe trainer. Je kunt het je in zo’n jaar bijna niet veroorloven om pas de 2e seizoenhelft de boel draaiende te hebben. Vaak is een voorbereiding met 4-6 wedtrijden te kort om er een team te hebben staan en kom je aan het einde tekort.

Je moet traier worden Andy!

Roodkapje

Waarom plaatsen mensen deze onzin opmerkingen.
@Andy laten we alle aankopen maar afbellen dan, en het gehele seizoen met 12 man te voetballen.
Spelers gaan/stoppen om welke reden dan ook.
Misschien kun jij mr Caanen vragen of die terug komt. Aangezien zijn verblijf in Cyprus ook nog maar 1 week duurt.

Treffersfan

Ik ben geen voorstander van (te)veel nieuwe spelers. Maar ik denk dat we geen keuze hebben. Ondanks dat we het seizoen bovenin eindigen, hebben we ook kunnen zien waar we kwaliteit tekort komen. Daarbij komt nog dat onze twee beste spelers (Santiago en van Riel) vertrekken en we volgend seizoen bij de eerste 6 (of 7?) willen eindigen. Ik kan de kwaliteit van de nieuwe spelers niet beoordelen, maar zie wel dat onze TC en scouting slagvaardig is geweest. De rest is ‘koffiedik kijken’. Dat geldt ook voor de keuze voor de nieuwe trainer.

ZoeteLieveGerritje

TC zou echter wel eens fatsoensnormen moeten aanleren in de wijze waarop ze handelen / benaderen en binnenhalen !!

Treffersfan

Ik ben niet bij die gesprekken. jij wel? Of is het ‘van horen zeggen’. Dan laat maar.

treffers 2

ZoetelieveGerritje.leg.eens.uit wat bedoel je nou precies? volgens mij ben je helemaal geen trefferssuporter alleen maar van die vage opmerkkingen maar goed ik lees het wel.

Andy
Het feit dat er zoveel spelers vertrekken of moeten vertrekken, strookt dan niet met het beleid dat men heeft en dat is langzaam bouwen aan een goed team dat op den duur kampioen kan worden. Had je dat beleid nagestreefd, dan waren er in het verleden spelers gehaald, die goed genoeg waren om de ambities te halen en had je die voor meerdere jaren vastgelegd en waren ze nu niet vertrokken. Heb ook de indruk dat er nu wel erg veel spelers waren die of door de mand zijn gevallen afgelopen seizoen, of waarvan het contract afliep en Treffers zelf… Lees meer »
Treffersfan

@Andy, Deels heb je gelijk, maar ‘langzaam bouwen’ is geen optie. De realiteit is dat we volgend seizoen naar de 2e divisie willen en we dus bij de bovenste 6 of 7 moeten eindigen. En dat denken we/ze met de bestaande selectie niet waar te kunnen maken. Dat er in het verleden fouten zijn gemaakt, is wel duidelijk. Maar als we alles kunnen voorzien, werden we elk jaar kampioen.

Roodkapje
@Andy, Iedere club die een speler haalt, gelooft en denkt dat deze speler een aanwinst is voor je club. Dus vind je opmerking raar. Onze nieuwe tc heeft weinig invloed gehad in de meeste speler wie er nu zijn. Jasper wilt nog voetballen. Fabian stopt ook vanwege werk. Dennis, Bas, Bas, Stefan, Evert, Menno en Michel. Zijn simpel weg niet goed genoeg “meer” of zijn tegen gevallen. Waarom zou je die spelers dan houden als je volgend jaar nog hoger wil eindigen. Wessel stopt vanwege zijn werk, hadden we graag behouden. Barry en Eef willen jp spelen. Santi jp/eredevisie. En… Lees meer »
mooi

TC is goed bezig.

wpDiscuz