70 jaar Rood Wit Groesbeek

Op 31 augustus 2015 is het zeventig jaar geleden dat RKVV Rood Wit werd opgericht. Vijf personen richtten toen de Groesbeekse Voetbalclub (G.V.C.) op. Later werd dit omgedoopt naar RKVV Rood Wit.

70_jaar_Rood_Wit_Groesbeek-DGB

Om dit jubileum te vieren zullen op zaterdag 29 augustus 2015 tal van activiteiten plaatsvinden op Sportpark Rood Wit. Zo zal er onder meer een reünie met oud 1ste elftal-spelers plaatsvinden en zal er een feestavond plaatsvinden met medewerking van de band Back2live. Ook wordt er een grote jubileumloterij gehouden waarmee prachtige prijzen zijn te winnen. Loten kosten 50,- (oplage 200 stuks) en zijn te koop bij Hennie Janssen, James Hendriks en Gerry Rutten of te bestellen via [email protected].

Jubileumwedstrijd en Reünie

In het kader van de jubileumactiviteiten is er een jubileumwedstrijd. Deze wedstrijd zal om 17:30 uur beginnen. Twee teams met voormalig selectiespelers van Rood Wit 1 zullen het, in een wedstrijd die 2x 35 minuten duurt, tegen elkaar opnemen. Oude tijden zullen nog eenmaal herleven op het Kapittelland. De club nodigt alle voormalig spelers, trainers, leiders, verzorgers, grensrechters en iedereen wie betrokken is geweest bij de eerste selectie in de periode van 1945 – 2015 van harte uit om 29 augustus aanwezig te zijn. Aanmelden kan door op deze link te klikken. De club is nog op zoek naar mensen die in het verleden actief waren bij de club.

Programma

Het jubileumprogramma ziet er als volgt uit:

• 17:30 uur: Jubileumwedstrijd oud 1ste elftal spelers
• 19:00 uur: Barbecue
• 20:30 uur: Trekking jubileumloterij
• 21:00 uur: Feestavond m.m.v. Back2live

Er is ook een Facebook-pagina voor de Reunie: Rood Wit Reunie Facebook. Ga voor meer informatie naar de jubileumpagina van Rood Wit.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, Website Rood Wit Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 mei, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 15 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Henk

Rood wit had in het verleden ook nog een zaalvoetbal vereniging

jannie

Vind ik leuk

En ook nog jeugd henk

www.hanspeters.eu

Rood wit is en blijft een cluppie naar mijn hart. Mijn vader was er bestuurslid en inderdaad, Rood Wit heeft geen jeugd. Toch is er door de jaren heen op jeugdgebied, al concurrentie tussen beide Bruukse verenigingen. Mijn moeder heeft daar verschillende verhalen over verteld. Hopelijk hebben beide verenigingen, nog heel lang bestaansrecht.

Aan roodwit

Als alle spelers moeten komen die de laatste jaren gekomen en gegaan zijn dan zou ik de kantine maar uitbreiden.

Leol

Zal wel gezellig worden als ik de commentaren hierboven lees
veel plezier

maikel p

En gaat sponsor janssen groesbeek fusten geven?das toch mooi van hem met andermans geld!!!!!!!!!!!

Voetbal liefhebber
Helaas is er weer een hoop afgunst zoals bij elk nieuwsbericht van een Groesbeekse voetbalclub. Volgens mij gaat dit bericht over het 70 jarig bestaan van de club, ik wens iedereen veel plezier tijdens dit jubileum. En of het gezellig wordt? Dat zeker, feesten kunnen ze wel op het Kapittelland! Oh ja, Rood-Wit heeft wel een jeugdteam, namelijk een A1. Met zes clubs in een dorp als Groesbeek kan niet elke vereniging over evenveel teams beschikken. En het klopt dat de afgelopen jaren veel spelers zijn gekomen en gegaan maar dat is bij de andere clubs zeker niet anders. Dus… Lees meer »
aan Voetbal liefhebber

klopt, bij elke club is het een komen en gaan van een aantal spelers maar bij Rood wit is het elk jaar een compleet nieuw elftal dat aangetrokken wordt. Op twee of drie posities na dan. Daarbij erg knap waar ze het geld vandaan toveren, de spelers komen niet na roodwit omdat ze het er zo geweldig vinden maar omdat ze meer poen kunnen beuren. zelfs meer dan bijvoorbeeld bij clubs als NEC of Juliana die toch een stuk hoger spelen.

Kenner

Al jaren kunnen spelers bij andere clubs meer verdienen als bij roodwit
Muv dvsg deze mensen weten het nog steeds met weinig te doen,
Zelfs beek gr. Boys en de milsbeek zijn roodwit voorbij gegaan
Dus dat men bij roodwit het meeste betaald zijn fabeltjes
Misschien dat dit was jaren geleden

Dus als je niet weet waar je over praat moet je eerst maar eens bij je eigen club gaan kijken,en niet afgaan op van horen zeggen

oud voetballer
Ik heb er 3 seizoenen gevoetbald, met veel plezier. Mooie herinnering aan. Na iedere wedstrijd of training maar hopen dat er warm water uit de boiler kwam. Die oude barak heeft het lang uitgehouden. Ook in mijn tijd waren er spelers die meer betaald kregen als een andere, en als ze dat niet kregen dan dreigde ze met stoppen. Jammer genoeg is bij bijna al de clubs de clubliefde verdwenen als je praat over de selectie want in de lagere elftallen is het kei gezellig op het veld maar belangrijker in de kantine. Voetballen doe je voor je plezier voor… Lees meer »
Groesbeker

@ kenner, complete onzin wat jij schrijft. Spelers komen niet voor de gezelligheid uit Nijmegen naar Rood Wit..

@Groesbeker

Maar misschien wel omdat deze spelers uit nijmegen en omstreken bij Rood-Wit de kans krijgen om op hoger niveau te voetballen. Geloof mij, bij Rood-wit verdien je echt niet meer dan bij een 3e klasser

Willie

@kenner complete onzin wat je schrijft. Davey Goudt en Wesley Klomp kozen vorig jaar alsnog voor Rood Wit nadat men Germania al had toegezegd. De reden was niet dat het op het Kapittelland mooier en gezelliger is dan op ‘Noord’

Theo

Makkelijk geven // uitdelen van dhr sponser/ Janssen in de roodwit kantine , ik denk dat zijn jongens liever het vakantie geld willen hebben ,waar ze al een paar maanden op moeten wachten ! ? En de rest zullen we maar verzwegen ? Maar toch een leuk feest toegewenst en allemaal veel plezier ! Mooi clubje

wpDiscuz