Nederlaag voor De Treffers in laatste wedstrijd van seizoen

De Treffers heeft het seizoen afgesloten met een nipte nederlaag. Zondag werd het op een zonnig sportpark Zuid in Groesbeek 0-1 voor AFC Amsterdam, dat zich veilig speelde en de periodetitel pakte.

detreffers

De Groesbekers keken met rust tegen een 0-1 achterstand aan. Dat doelpunt viel na 35 minuten door Mitchel Theuns. Het spel ging op en neer, was leuk om te zien en het was eigenlijk een klein wonder dat er verder niet meer gescoord werd.

Tien minuten voor tijd nam de club middels een wissel nog afscheid van Fabian Peppinck, Bas Bakker en Jim van Alst. Het trio speelde jarenlang voor de mannen van Zuid. Van clubicoon Jasper Zuidwijk (18 jaar in dienst van De Treffers) neemt men op 23 mei afscheid. Zowel voor als na het duel waren er diverse feestelijke activiteiten op Zuid, waaronder de bekendmaking van ADCO Speler van het Jaar. De Mexicaanse clubtopscorer Santiago Macedo kreeg die titel.

De Treffers is dit seizoen vierde geworden in de zondagtopklasse. De Groesbekers behaalden 47 punten uit 30 duels. 13 keer werd er gewonnen, acht keer gelijkgespeeld en de roodzwarten incasseerden negen maal een nederlaag. Het doelsaldo is 62-45.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

p

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 mei, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Andere Peter

Aan het aantal reacties te zien, leeft de treffers niet in groesbeek

Roodkapje

@peter, had je misschien gister op zuid moeten zijn.
Dan had je deze opmerking niet gemaakt, om op een site wat sensatie te zoeken.

Buiten dit zielige mannetje.
Was het een super afscheid voor onze spelers. Avond om nooit te vergeten!

toekomst?

Terechte degradatie van een club zonder enige toekomst.
Gemeentelijk rapport is duidelijk, Germania is één van de clubs die zullen moeten verdwijnen.

wpDiscuz