[Video] Cillessen is Ajacied van het Jaar

Jasper Cillessen is zondag door Ajax uitgeroepen tot Ajacied van het Jaar.

Jasper Cillessen. Foto en rechten: KNVB.nl

Jasper Cillessen. Foto en rechten: KNVB.nl

De 26-jarige Groesbeker voelde zich vereerd. Het komt niet vaak voor dat een doelman bij de Amsterdamse club Speler van het Jaar wordt. Maarten Stekelenburg (2x) en Edwin van der Sar gingen Cillessen voor. “Ik kom in een aardig rijtje terecht”, zei Cillessen tegenover AT5. De sluitpost stond dit seizoen meer dan 40 keer onder de lat bij Ajax.

Er zijn de laatste tijd geruchten over een mogelijk vertrek van Cillessen. Hij zou in de belangstelling staan van Bayern München. De huidige doelman van Der Rekordmeister, Manuel Neuer, verkast mogelijk naar Real Madrid. Cillessen zou dan zijn opvolger worden en Ajax wil daar volgens Sport1 zo`n 15 miljoen euro voor hebben.

Cillessen maakte in 2011 de transfer van NEC naar Ajax. In december 2014 verlengde de doelman van het Nederlands elftal zijn contract bij Ajax tot de zomer van 2018. Cillessen denkt naar eigen zeggen dan ook nog niet na over een overstap naar een andere ploeg. “Ik heb niet voor niets bijgetekend”.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten



Tags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 mei, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
goffer

Is ook niet veel voor nodig,hij heeft ook nog een prijs gehad voor meeste sterallures. …..

www.hanspeters.eu

Al ben ik absoluut geen Ajax fan, met een eerste divisie club in het dorp en een (ere) in de stad, gaan daar toch mijn voorkeuren naar uit. Wil ik Jasper toch feliciteren met dit resultaat. Inderdaad er zijn ook momenten van kritiek, maar toch een prima resultaat, voor deze doelman uit Groesbeek. Trots dat ik een Groesbeker ben en wie weet succes bij Bayern

piet

Ik heb helemaal niks met voetbal
Maar dit is toch mooi
Voor die jongen
Allemaal afgunst
Jasper ik gun het je
Proficiat jongen

stom

Proficiat jongen 🙂

Goffer wat zul jij een een misselijk ventje zijn zeg. Jasper proficiat.

Hans2

Het is hem van harte gegund.
Ook een goeie zet van Ajax om dat te doen zodat de aandacht nog meer op hem wordt gevestigd. Dat is goed voor de handel zullen we maar zeggen en Bayern heeft poen zat.
Dus allemaal spekkoper oftewel win-win situatie!!

Theo

En een Edison voor matennaaier ‘ bah

henk

Zou mooi voor hem zijn als die naar München kan. En zowel NEC als de Treffers kunnen daar misschien een paar euries van mee pikken ( denk ik )

goffer

@wim,nee hoor helemaal niet.

wpDiscuz