Germania: “Operatie Victorie geslaagd”

VV Germania was dit jaar uitverkoren voor de “Operatie Victorie”, een samenwerking tussen Radio Veronica en de Koninklijke landmacht waarbij 70 projecten in ons land onder handen worden genomen.

Logo_Operatie_Victorie_Radio_Veronica-RV

Een van die projecten was het clubhuis van Germania. Lokale ondernemers waren bereid om de benodigde materialen te leveren welke nodig zijn om de Operatie Victorie te laten slagen. Het gaat bij Germania concreet om een totale renovatie van het clubhuis waarbij onder andere het schilderwerk (binnen en buiten), renovatie bar gedeelte, opknappen wanden/plafond en het aanpassen van het Jeu de Boules terras worden meegenomen.

“Operatie Victorie zit erop voor Germania en de vrouwen en mannen van de landmacht hebben werkelijk een prachtig resultaat achtergelaten. Na twee volle dagen schilderen ziet het clubhuis er weer geweldig uit en kunnen we trots zijn op iedereen die hieraan heeft bijgedragen”, laat de club weten.

Nu het schilderwerk is voltooid wordt hard gewerkt aan de verdere verfraaiing van het clubhuis waarbij vooral de bar en het terras gedeelte een complete make-over zullen krijgen.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 mei, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Germania: “Operatie Victorie geslaagd”

Reageren is niet toegestaan.