Verdediger Tom van Boekel naar De Treffers

De 19-jarige Tom van Boekel speelt vanaf volgend seizoen bij de Groesbeekse topklasser De Treffers.

detreffers

De verdediger komt over van de beloften van Willem II, waar hij een jaar een contract uitdiende. In zijn jeugd speelde Van Boekel onder ander bij de amateurs van Willem II, SC ‘t Zand en LONGA. Daarna maakte hij, op zijn 18e, de overstap naar Jong Willem II.

Naast Van Boekel komen volgend seizoen ook Wesley Meeuwsen, Hafid Sarkouke, Bram Eltink, Twan Smits, Rick Verbeek, Bas Hendriks, Just Berends, Robert Mutzers, Jordy van de Kracht en Thiemo Vanmaris naar Zuid. Soufiane Dadda en Ken Leemans zijn ook nieuw, maar spelen al in het rood-zwarte shirt.

Daarnaast zijn eerder dit seizoen de contracten van Niels Kornelis, Frenk Keukens, Jan Willem Stronks, Coen Maertzdorf, Robin Janssen, Joris Janssen en Jos Peltzer met één jaar verlengd. De club is erg actief met het binnen halen van nieuwe spelers, maar ziet ook enkele belangrijke spelers vertrekken.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 mei, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 12 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Goed bezig op zuid.

Bruukse

Enne moie duuve-til

Theo1

Het wordt wel een beetje een vreemde legioen zeg. De nieuwe trainer succes ik als treffers supporter ben benieuwd . Maar heb vertouwen in de Tc .

den millingse

gesthuisen geslaagd betaald voetbaltrainer misschien na buitenland.wyler of schenkenschanz of keeken mooi dich bij

Hans2

Afvragen waar Achilles het van doet is inmiddels niet meer zo interessant en dan moet de nieuwe trainer ook nog komen op Zuid?
Is GL of PK de Boekhoorn van Zuid?

Piet
Hans zoals gewoonlijk schrijf je weer onzin. Het begint echt irritant te worden. Er vertrekken 14 spelers om uiteenlopende redenen. Er blijven 7 spelers. Normale selectie telt rond de 20 spelers. Dit is aanwinst nummer 11. Dus teller staat op 18. Misschien zijn deze 18 wel goedkoper dan selectie van afgelopen jaar. Klopt dat er veel mutaties zijn. Maar daar is al genoeg over geschreven. Heeft zijn reden. Misschien niet goed, maar tijd zal het leren. Ik denk dat men goed bezig is met formeren van team wat bij eerste 7 gaat komen. En als je niet weet hoe het… Lees meer »
Hans2

Piet
Er staan vraagtekens achter dus geef eens antwoord als jij dan wel weet hoe het zit?
Wat jij schrijft is namelijk onzin.
De gevestigde namen zoals zuidwijk, bakker, van alst en peppink speelden op Zuid echt niet voor de prijs van bijv. een Tom van Boekel. Er wordt gewoon veel geld uitgegeven dus mijn vraag is meer dan reëel.

Truus

Da is ut innige wa Hans kan. Kwats schrieven en zeiken.

Piet

Weer onzin Hans. Tom van Boekel is een jongen van 19, student. Jij weet echt niet hoe het werkt. Als je lang bij een club stijgt je waarde. Bas, Jasper, Fabian waren (terecht) dure jongens. Ik ken de bedragen niet precies, maar weet wel hoe het werkt in de voetballerij.

Hans2

Prima, onzin dus? Als dat zo’n dure jongens waren die allemaal niet echt meer een toegevoegde waarde hadden
( behalve van Alst) en geen basisplaats meer konden afdwingen dan had de Treffers, als je goed beleid voert, er eerder afscheid van moeten nemen. Ze zijn nooit weggescout en dus zijn ze te duur geweest. Dat is beleid hoe zakelijk dat ook is helaas!

kees

Met deze kwaliteitsinjectie is er maar een conclusie mogelijk: Kampioennuh! Minder dan dat telt komend seizoen niet.

Piet

Hans jij moet heel snel technische verantwoordelijkheid gaan nemen bij een club. Je weet het zo goed te vertellen.
Maar alsjeblieft niet bij mijn club!!

wpDiscuz