[Foto’s] Jeu de Boules-kampioenschappen een succes

Het op 31 mei op Sportpark Noord gehouden Jeu de Boules-kampioenschappen voor tweetallen is een groot succes geworden.


De winnaars van zondag: Ria en Hemmie Sillessen.

Ondanks het slechte weer hadden zich 24 enthousiaste spelers aangemeld. Het werd een harde strijd op de prachtig nieuw aangelegde banen voor het clubhuis van Germania. Door het grote aantal deelnemers moesten er zelfs nog enkele banen op het gras worden bijgemaakt. Uiteindelijk mochten zich Hemmie en Ria Sillessen de winnaars noemen van het eerste Groesbeeks kampioenschap Jeu de Boules voor tweetallen.

Elk team speelde 3 wedstrijden waarna de twee beste teams de finale speelden. Ondanks het slechte weer, was het een buitengewoon gezellig maar ook een sportief en fanatiek gebeuren. Opvallend was, dat veel voetballers, die bezig waren aan hun eigen familie toernooi bij Germania, geïnteresseerd kwamen kijken naar dat voor hun vreemde spel. Gezien de reacties en de vele bewonderende “ooooohh’s” en “aaaahh’s” werd het ook voor deze toeschouwers duidelijk dat het niet zomaar even 3 ballen weggooien is maar dat er vaak tactisch en slim wordt gespeeld.

Veel van deze toeschouwers kondigden dan ook aan eens naar Noord te komen om een balletje te gooien. Dat kan elke dag vanaf 14.00 uur, dan zijn er mensen van de Jeu de Boules afdeling aanwezig. Echt een aanrader om eens te komen, voor ballen wordt gezorgd.

In de finale speelden Hemmie en Ria Sillessen tegen Wim Nillessen en Jan Rutten om het kampioenschap. Na een spannende strijd won uiteindelijk het duo Hemmie en Ria Sillessen die daarmee de eerste Groesbeekse kampioen Jeu de Boules voor tweetallen werden. De derde plaats werd behaald door Gerrie en Jacqueline Kamps die in de troostfinale Toon Sillessen en Lin Giebels achter zich hielden.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 juni, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [Foto’s] Jeu de Boules-kampioenschappen een succes

Reageren is niet toegestaan.