Open Groesbeekse Voetgolfkampioenschappen 2015

Na de geslaagde editie van 2014 organiseert Voetbalschool GO4ALL dit jaar het Tweede Open Groesbeekse Voetgolfkampioenschap.

Voetgolf_kampioenschappen_Groesbeek_2015-DGB

Voetgolf

Voetgolf is een vrij nieuwe sport die het meest uitdagende van golf en het leukste van voetbal samenbrengt. Op het schitterende sportpark Noord wordt een overzichtelijk parcours aangelegd met 15 unieke holes. Hier dagen teams van elk 5 spelers elkaar uit. Weet jij de bal goed te raken, maak je strakke kopballen of houd je de bal het langste hoog? Dan is voetgolf jou op het lijf geschreven.

“Champions League”

Elke hole vormt een unieke uitdaging en wordt speciaal voor dit kampioenschap gemaakt in opdracht van een sponsor. Bij voetgolf gaat het om behendigheid met de bal, onderlinge uitdaging en spelplezier. En natuurlijk de eer om gehuldigd te worden als winnaar van de champions-league van het voetgolf.

Inschrijven

Je speelt tegen teams van bedrijven, verenigingen, clubs en maatschappelijke organisaties uit Groesbeek en omgeving. Inschrijven doe je als team met 5 personen voor € 75,- dus slechts € 15,- per persoon. Natuurlijk kan ieder bedrijf, vereniging of organisatie met meerdere teams inschrijven. Dat maakt de competitie alleen maar leuker. Naast het super parcours voor de deelnemers, wordt natuurlijk ook gedacht aan partners en kinderen. Op het schitterende terras aan de rand van de Groesbeekse bossen is vertier voor jong en oud.

BBQ en meer

Natuurlijk is er een grote keuze aan versnaperingen waaronder een heerlijke BBQ. Dit alles onder begeleiding van een gevarieerd muziekprogramma met voor elk wat wils. De kinderen kunnen zich uitstekend vermaken op diverse speeltoestellen en springkussens die één van onze sponsors ter beschikking stellen.

Opbrengst voor voetbalschool

De opbrengst van het Open Groesbeekse Voetgolfkampioenschap is bestemd voor de voetbalschool GO4ALL. Alle kinderen uit Groesbeek en omgeving kunnen daar gratis onder professionele begeleiding trainen om een goede voetballer te worden, een sterke teamspeler of gewoon om lekker sportief bezig te zijn. Schrijf je in voor het 2e Open Groesbeekse Voetgolfkampioenschap en pak met je team de tweede titel in deze groeiende sport.

Meer info

Alle verdere informatie vindt je op onze website www.footgolfchampionship.nl. Het Open Groesbeekse Voetgolfkampioenschap voor GO4ALL wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd en wordt een jaarlijks terugkerende traditie. Zijn jullie als team sportief en ambitieus? Dan mag je deze editie zeker niet missen!

Datum: zondag 14 juni 2015,vanaf 11:30 uur
Locatie: v.v. Germania, Sportpark Noord, Groesbeek

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 juni, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Open Groesbeekse Voetgolfkampioenschappen 2015

Reageren is niet toegestaan.